Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Κατάληψη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το ΠΑΜΕ !



Σε κατάληψη του Χρηματιστηρίου Αθηνών προχώρησαν σήμερα το πρωί οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, εκφράζοντας και με αυτόν τον τρόπο την ασυμβίβαστη πάλη των ταξικών δυνάμεων ενάντια στο μαύρο μέτωπο της πλουτοκρατίας, των κομμάτων της Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, της Ε.Ε. και του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, της ηγεσίες των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.
Λίγο μετά τις 6.30 το πρωί εργαζόμενοι, συνδικαλιστές, συνδικάτα και νεολαία κρατώντας πανό που έγραφαν «την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία» απέκλεισαν τις τρεις εισόδους του χρηματιστηρίου, που εκφράζει την καταλήστευση του ιδρώτα των εργαζομένων, των ασφαλιστικών τους ταμείων και όλου του κοινωνικού πλούτου από μια χούφτα καπιταλιστές.
Πικέτες που αποκάλυπταν «να που πήγαν τα λεφτά» στις τσέπες των μεγάλων επιχειρήσεων, κάλυψαν την πρόσοψη του χρηματιστηρίου Αθηνών. Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία.
Όλοι αύριο απεργούμε. Κανείς στη δουλειά. Διαδηλώνουμε με τις σημαίες του ΠΑΜΕ για τις σύγχρονες ανάγκες μας στις 12 το μεσημέρι στην Ομόνοια και σε άλλες 70 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: