Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Αντιλαϊκή πολιτική και αποπροσανατολισμός...

ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ έχουν μείνει οι Ινδοί από όσα κάνει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, που βρέθηκε στη χώρα τους!
Εκεί οι φακίρηδες το πολύ - πολύ να γητεύσουν καμιά κόμπρα, άιντε και να κοιμηθούν σε καμιά σανίδα με καρφιά. Ψιλοπράματα...
Εδώ ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει δηλώσεις στο Νέο Δελχί και ... αποκλιμακώνει - όπως διαβάζουμε - τις κερδοσκοπικές πιέσεις που δέχεται η οικονομία της Ελλάδας.
Μιλάμε για μεγάλα πράγματα! Μόνο τα στοιχεία της φύσης δεν έχει ακόμη καταφέρει να τιθασεύσει, αλλά με λίγο διαλογισμό τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο.
Εμ, έτσι είναι οι προσωπικότητες διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας, τι νομίζατε;
Α, και δήλωσε επίσης (ο πρωθυπουργός πάντα) ότι μόλις γυρίσει θα εφαρμόσει ταχύτατα και με αξιοπιστία το πρόγραμμα σταθερότητας.
Οπως καταλαβαίνετε, σε λίγο οι πάντες στην Ελλάδα θα ...κοιμούνται σε καρφιά και θα βλέπουν στον ύπνο τους ...κόμπρες (με τη μορφή οφειλόμενων τραπεζικών δανείων).
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ η Νέα Δημοκρατία δεν μπορούσε να αφήνει το ΠΑΣΟΚ να αλωνίζει στην υφήλιο κι αυτή να μένει χωρίς ...διεθνή επιφάνεια, ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε δράση.
Πήρε, λοιπόν, τηλέφωνο έναν παλιό του φίλο που τα τελευταία χρόνια τυγχάνει να είναι και πρόεδρος της Κομισιόν, τον Ζοζέ Μπαρόζο.
Κι αφού μιλήσανε για τα παλιά και τις νεανικές τρέλες τους, πέρασαν σε μια βαθυστόχαστη ανάλυση για την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ευρώπη. Κι έκλεισαν το τηλέφωνο ενημερωμένοι και σοφότεροι.
Επίσης, λέει, έδωσαν και σύντομα ραντεβού στις Βρυξέλλες. Πιθανόν για καμιά μπιρίτσα...
Ε, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ αυτά κατανοείτε πως η χώρα δεν έχει να φοβάται τίποτε. Εχουμε τον ...πλανήτη στο τσεπάκι μας.
Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: