Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Αλ. Παπαρήγα: Δηλητηριώδης η πολιτική του ΛΑΟΣ για το μεταναστευτικό

Δηλητηριώδη χαρακτήρισε την πολιτική του ΛΑΟΣ για το μεταναστευτικό η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη μεταναστευτική πολιτική«Δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι θα ακούγαμε τόσο ακραίες απόψεις με αφορμή τη συζήτηση για τους μετανάστες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Μισή έκπληξη ένιωσα και από αυτά που είπε ο κ. Σαμαράς», σημείωσε η κ. Παπαρήγα αναφερόμενη στον πρόεδρο της ΝΔ, διατυπώνοντας επικρίσεις κατά των θέσεών του για την πολιτισμική ταυτότητα των μεταναστών. «Ενσωμάτωση σημαίνει αυτός που θα πάρει την ιθαγένεια να ξεχάσει ότι είναι Αλβανός κ.λπ.;», διερωτήθηκε.
Σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο, η κ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι έγιναν παραχωρήσεις σχετικά με τις θέσεις της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, σε αντάλλαγμα ίσως, όπως είπε, της συναίνεσης στα μέτρα για την οικονομία
Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού για την οικονομία, η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ επισήμανε: «Φέρατε τις δημοσκοπήσεις για να μας πείτε ότι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού δέχεται τα πάντα... Ευχαριστήσατε και τους αγρότες γιατί λέει σας άδειασαν τους δρόμους...Και οι εργάτες και οι αγρότες θα συνεχίζουν τους αγώνες και μάλιστα με μορφές πάλης που θα είναι ακόμη πιο οδυνηρές».

Πηγή:www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: