Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ- Επιβεβαιώνει τους γερούς δεσμούς με το λαό



Στο 103,42% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου, όπως ανακοινώθηκε μετά το «κλείσιμο» της περασμένης Δευτέρας
Στο 103,42% έφθασε η υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ (Δεκέμβρης 2009 - Γενάρης 2010) στο κλείσιμο της περασμένης Δευτέρας, που σήμανε τυπικά τη λήξη της εξόρμησης. Το οριστικό κλείσιμο από τις Κομματικές Οργανώσεις θα γίνει την Τρίτη 16 Φλεβάρη.
Σε δελτίο Τύπου που διένειμε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σχετικά με την πορεία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, σημειώνονται τα εξής:
«Σε κοινή συνεδρίασή του το Πολιτικό Γραφείο και η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ εξέτασαν την πορεία του πλάνου της οικονομικής εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ για το δίμηνο Δεκέμβρης 2009 - Γενάρης 2010. Μέχρι σήμερα το πανελλαδικό πλάνο έχει ήδη υπερκαλυφθεί, φτάνοντας στο 103,42%.
Χαιρετίζουμε τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, τους KNίτες και τις KNίτισσες, τους φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ, τους συνεργαζόμενους με το Κόμμα μας, που έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν τη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα.
Μέσα σε πραγματικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η λαϊκή οικογένεια, η κάλυψη του πλάνου δείχνει για μια ακόμα φορά ότι το ΚΚΕ έχει βαθιές ρίζες στο λαό. Η εργατική τάξη, η φτωχομεσαία αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι και οι νέες, οι συνταξιούχοι δε σκύβουν το κεφάλι. Δεν υποκύπτουν στον ωμό αντικομμουνισμό και την προβοκάτσια, εμπιστεύονται το συνεπή υπερασπιστή των συμφερόντων τους.
Μέχρι στιγμής, πρωτοπόρες Οργανώσεις Περιοχών αναδεικνύονται οι παρακάτω:
  • Πελοπόννησος 138,56%
  • Πειραιάς 120,68%
  • Αθήνα 114,45%
  • Κρήτη 105,98%
  • Αττική 105,40%
  • Θεσσαλονίκη 103,60%
  • Αιγαίο 102,80%.
Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας η οποία έχει καλύψει το 100,50% του πανελλαδικού πλάνου της.
Επισημαίνουμε ακόμα ότι 30 Νομαρχιακές Οργανώσεις έχουν ξεπεράσει το 100% του πλάνου τους.
Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι το οριστικό κλείσιμο της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης, την Τρίτη 16 Φλεβάρη 2010, όλες οι Κομματικές Οργανώσεις θα δώσουν τις δυνάμεις τους με επαναστατική αισιοδοξία και μαχητικό πείσμα στράτευσης και προσφοράς για μια νέα, ακόμα μεγαλύτερη υπερκάλυψη του οικονομικού πλάνου τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: