Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Πάει περίπατο η προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε πως όλοι οι αγρότες θα υποχωρήσουν.Παραμένουν σε 12 μεγάλα μπλόκα σε Θεσσαλία και Μακεδονία.Ο αγώνας συνεχίζεται!


Αμετακίνητοι στις θέσεις τους αποφάσισαν να παραμείνουν εκπρόσωποι των αγροτών δώδεκα μπλόκων από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, οι οποίοι συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στον Τύρναβο Λάρισας. 
Μετά από πολύωρη σύσκεψη και αφού εκτίμησαν τη μέχρι τώρα πορεία του αγώνα, οι αγρότες πήραν την απόφαση να συνεχίσουν και προέβησαν σε μια λακωνική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της οποίας αναφέρουν ότι, θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να αλλάξει η αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης.
Η άλλη ομάδα των 20 μπλόκων, ανάμεσά τους αυτά του Προμαχώνα και της Νίκαιας, προσβλέπουν σε διάλογο με την Κ. Μπατζελή. Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων Σερρών Γιώργο Κασάπογλου, εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων θα βρεθούν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νίκαια και από εκεί θα επιδιώξουν να συναντήσουν την Τρίτη την υπουργό.
Ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα είναι κλειστός για τα φορτηγά από το μεσημέρι της Κυριακής. Επιτρέπεται η διέλευση από και προς τη Βουλγαρία για τα ΙΧ επιβατικά οχήματα.
Τρακτέρ παραμένουν στα «Πράσινα Φανάρια», στα διόδια Μαλγάρων και στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, στο 23ο χιλιόμετρο του δρόμου Κοζάνης-Λάρισας και στο 40ο χιλιόμετρο του δρόμου Φλώρινας - Κοζάνης. 
Επίσης, συγκεντρωμένα τρακτέρ βρίσκονται στα τελωνεία Δοιράνης και Ευζώνων, στους κόμβους Μελισσίου και Παραλίμνης Πέλας, στο Βαρικό Πιερίας καθώς και στις Καλύβες, την Ορμύλια, την Τρίγλια και τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής.
Στη Θεσσαλία κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στη Νίκαια Λάρισας και στις Μικροθήβες Μαγνησίας, αλλα και ο δρόμος Λάρισας - Κοζάνης, στο 17ο χιλιόμετρο. 
  

Πηγή:www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: