Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗ.Κ.ΚΙ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! (ΠΑΜΕ, ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ, Κ.Α.) ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΝΙΑΙΑ ΣΤΙΣ 10-2-2010 ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩ





ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


(ΠΑΜΕ, ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ, Κ.Α.)
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΝΙΑΙΑ


ΣΤΙΣ 10-2-2010 ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΗΚΚΙ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στις συγκεντρώσεις που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ και οι κατά τόπους μαζικοί φορείς των Δημοσίων Υπαλλήλων, για να μην περάσουν τα ταξικά αντιλαϊκά μέτρα Κυβέρνησης - Ε.Ε. Οι κινητοποιήσεις της 10ης Φεβρουαρίου πρέπει να αποτελέσουν το ξεκίνημα για ένα ευρύτατο μέτωπο ανατροπής του δεύτερου και τελικού γύρου της νεοφιλελεύθερης εφόδου και μιας άλλης πορείας για τον τόπο.

Το ΔΗΚΚΙ καλεί όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις, τους ανένταχτους αγωνιστές και τα στελέχη του συνδικαλιστικού μαζικού κινήματος να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε σε κάθε πόλη να υπάρξει μία αγωνιστική συγκέντρωση και να μην παρουσιαστεί φαινόμενο διάσπασης των δυνάμεων σε πολλές συγκεντρώσεις.

Το ΔΗΚΚΙ θεωρεί ότι εφ’ όσον υπήρξε από κοινού ψήφιση των κινητοποιήσεων από τις μεγαλύτερες προοδευτικές παρατάξεις στην ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να υπάρξει και κοινή στάση και παρουσία στις συγκεντρώσεις που θα διοργανωθούν.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: