Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Συντονισμένη επίθεση των τηλεοπικών Μ.Μ.Ε ,κατά των αγροτικών κινητοποιήσεων.Σχόλιο του Red Star


Στο ίδιο έργο θεατές βρισκόμαστε γι'άλλη μια φορά.Από την μια οι μεγαλοδημοσιογράφοι και από την άλλη μια κοινωνική ομάδα που διεκδικεί τα δικαιώματα της.Απέναντι στους δήθεν αντικειμενικούς παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων ήταν παλιότερα, οι μαθητές, οι φοιτητές, οι δάσκαλοι, οι τραπεζικοί κ.ο.κ. Τώρα είναι πάλι οι αγρότες.
Τρέμη, Σρόιτερ, Χατζηνικολάου, αλλά και οι σχολιαστές από τα παράθυρα όπως ο Πρετεντέρης και ο Καψής συντονισμένα προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη, που εκφράζουν ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ-ΛΑ.ΟΣ, στο τηλεοπτικό κοινό.Οι αγρότες έχουν το δίκιο τους, αλλά δεν πρέπει να το διεκδικούν με τα μπλόκα.Με το τρόπο που αυτοί αποφασίζουν συλλογικά.Τι άλλο μας λένε οι σταρ των ειδήσεων;Ότι οι αγρότες στρέφονται κατά όλων των πολιτών, κατά της εθνικής οικονομίας, ότι μας οδηγούν στον γκρεμό!Πέρα από τον 902, με την περιορισμένη τηλεθέαση , σε όποιο άλλο σταθμό και να γυρίσεις ακούς την ίδια κασέτα από διαφορετικά πρόσωπα...ΕΤ1,ΝΕΤ,MEGA,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΑLPHA,ΣΚΑΙ,ALPHA,ΑLTER,ΚΑΝΑΛΙ 10...
Εμμέσως πλην σαφώς περνούν τα μηνύματα ότι ο Κ.Κ.Ε εκβιάζει την κοινωνία με τους κόκκινους αγρότες και δεν θέλει τον διάλογο, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α παροτρύνει τους αγρότες να ξεσηκωθούν.Αντιθέτως η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα,η Ν.Δ τηρεί υπεύθυνη στάση εναντίον των μπλόκων και βέβαια το ΛΑ.Ο.Σ με συνεχή παρουσία στις ενημερωτικές εκπομπές, προστατεύει τους νοικοκυραίους και το έθνος από τους βάρβαρους αγρότες, που βεβαίως ,βεβαίως έχουν δίκαια αιτήματα !
Πού είναι η πολυφωνία, πού είναι η δημοκρατία; Aυτοί δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα πια.Και οι ίδιοι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι σε λίγο καιρό θα παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ο λαός είναι ενάντια στα μπλόκα, αφού βέβαια του έχουν περάσει ήδη το μήνυμα για την "σωστή απάντηση" σ'αυτό το ερώτημα.
Ας κλείσουμε τους τηλεοπτικούς δέκτες και ας βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει.Δεν γίνεται να μας διαμορφώνει την άποψη μας ,ο Χατζηνικολάου και η Τρέμη.


Ο αγώνας των αγροτών συνεχίζεται και εμείς σαν μπλογκ θα τους στηρίξουμε όσο μπορούμε.Και αυτό πρέπει να κάνουν και οι άλλες κοινωνικές ομάδες που μπορεί προσωρινά να ταλαιπωρούνται, αλλά αύριο θα έρθει η σειρά τους.Γιατί η χρεωκοπία της χώρας μας πλησιάζει και ας μην το λένε οι μεγαλοδημοσιογράφοι (τα κομποδέματα τους τα έχουν στην Ελβετία και σε τράπεζες εξωτικών χωρών) και τότε στους δρόμους θα κατέβουμε όλοι μαζί,αγρότες,εργάτες φοιτητές...


Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: