Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Κοινό μέτωπο των αγροτών Μακεδονίας - Θεσσαλίας


Τις δυνάμεις τους ενώνουν οι αγρότες των 12 μπλόκων της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας αλλά και εκείνοι του μπλόκου της Νίκαιας Λάρισας, οι οποίοι αποφάσισαν να συναντηθούν αύριο στον Προμαχώνα, σε μία προσπάθεια να συγκεράσουν τα αιτήματά τους.Στόχος τους είναι να ζητήσουν συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή.
Οι «12» έχουν ήδη συμφωνήσει σε μία πλατφόρμα 15 αιτημάτων σε σύσκεψη που είχαν προ ημερών στην Κατερίνη και τα οποία επαναβεβαιώθηκαν και σήμερα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Χαλάστρα.Στη σύσκεψη αυτή μετείχε και ο αγροτοσυνδικαλιστής από τον Προμαχώνα Παύλος Αραμπατζής, ο οποίος σήμερα το απόγευμα πήγε στη Λάρισα και είχε συνάντηση με το Βαγγέλη Μπούτα από το μπλόκο της Νίκαιας.
Μεταξύ των δύο επήλθε συμφωνία σε εννέα αιτήματα αλλά και συμμετοχής του Β. Μπούτα στην αυριανή συνάντηση στον Προμαχώνα.Εν τω μεταξύ το απόγευμα αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των διοδίων Μοσχοχωρίου για μία ώρα αφήνοντας ελεύθερη την διέλευση των οχημάτων.

Πηγές:Ναυτεμπορική-ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: