Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Το Μαρούσι στους 16!!

Ξεπέρασε αδικίες, δυσκολίες, τραυματισμούς, τη γρίπη των χοίρων. Όρθωσε το ανάστημά του σε έδρες παραδοσιακών ευρωπαϊκών δυνάμεων. Εξέπληξε την Ευρώπη και θα συνεχίσει να το κάνει αφού πια ανήκει στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, το Μαρούσι έκανε αυτό που τον περασμένο Ιούνιο φάνταζε απίθανο!
14 Ιανουαρίου 2010 – Αθήνα Στον πρώτο «τελικό» στη Βιτόρια, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα ημίχρονο και ηττήθηκαν. Έχασε όμως και η Ρόμα οπότε… μικρό το κακό. Υπήρχε ακόμη μια ευκαιρία. Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα και η Μακάμπι του Πίνι Γκέρσον έρχεται στο ΟΑΚΑ. Το οποίο για πρώτη φορά φέτος έχει τόσο κόσμο. Τα πράγματα δεν ξεκινούν καλά. Αλλά το τέλος είναι και πάλι παραμυθένιο. Πρώτη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και πρόκριση στο Top 16. Τώρα, άπαντες περιμένουν την κλήρωση της Δευτέρας (18/1). Και ονειρεύονται. Είναι δικαίωμα που το κέρδισαν επάξια.
Τα αρνητικά νέα – αυτά είναι γνωστά: δεν έχουν κόσμο, δεν έχουν έσοδα, δεν έχουν λεφτά. Και λοιπόν; Μπήκαν στο τοπ-16 με το σπαθί τους και ψήλωσαν 10 πόντους (τουλάχιστον). Με λεφτά και αηδίες θα ασχολούμαστε τώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: