Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας καταγγέλλει την κρατική τρομοκρατία που η κυβέρνηση με τις δυνάμεις των ΤαγΜΑΤασφαλιτών εξαπέλυσε συστηματικά σήμερα στα Εξάρχεια


ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ Αθήνας   


             ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
  ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

        Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας καταγγέλλει την κρατική τρομοκρατία που η κυβέρνηση με τις δυνάμεις των ΤαγΜΑΤασφαλιτών εξαπέλυσε συστηματικά σήμερα στα Εξάρχεια, στα αντιεξουσιαστικά στέκια και σε όλη την Αθήνα, βάση οργανωμένου σχεδίου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, για να αποτρέψει τη συμμετοχή των μαθητών, της νεολαίας, των εργαζομένων και μεταναστών στη σημερινή Ημέρα Μνήμης στο μέρος δολοφονίας του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, καθώς και στις κινητοποιήσεις της  Κυριακής και της Δευτέρας.
        Η αναίτια εισβολή των ΜΑΤ στην ευρύτερη περιοχή και στο κέντρο των Εξαρχείων, ο ασφυκτικός κλοιός στο μέρος δολοφονίας του μικρού ΑΛΕΞΗ, οι δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις ανύποπτων θαμώνων, οι προπηλακισμοί και οι απειλές, αποτελούν καθεστώς ανοιχτής τρομοκράτησης της τοπικής κοινωνίας και των παρευρισκομένων, ΠΡΟΣΒΟΛΗ της μνήμης του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ και της οικογένειάς του. Αποτελούν προσβολή για ΟΛΟΥΣ μας.
        Αυτή η τρομοκρατική ενέργεια της κυβέρνησης, του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του πολιτικού προϊσταμένου του δε θα μείνει αναπάντητη, γιατί ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ πια δε φοβάται, δεν υποτάσσεται, δε χειραγωγείται, δεν είναι απαθής μπροστά στην κρατική βία.   
        Η νεολαία, οι μαθητές, οι άνεργοι, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι, οι μετανάστες ΔΕ ΜΑΣΟΥΝ στις αντικοινωνικές τρομοκρατικές ενέργειες της εξουσίας, όπως δε μάσησαν και πέρσι. Συμμετέχουν και στηρίζουν μαζικά τις καταλήψεις σχολείων και σχολών και θα δώσουν δυναμικά την απάντησή τους στην αυριανή διαδήλωση, με τη μαζική παρουσία τους στους δρόμους του αγώνα. Το αυτοπεριφρουρούμενο μπλοκ της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης θα είναι εκεί!

        ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: