Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Πρόταση ΔΗΚΚΙ προς όλα τα εκτός δικομματισμού κόμματα



Πρόταση ΔΗΚΚΙ προς όλα τα εκτός δικομματισμού κόμματα
 
ΤΟ ΔΗΚΚΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ «ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ» ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΝΕΟ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ.
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ» ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ
Με το σχεδιαζόμενο «Γερμανικό» Εκλογικό Σύστημα από το ΠΑΣΟΚ με την σύμφωνη γνώμη και υποστήριξη της Ν.Δ., επιχειρείται η αναστύλωση και διαιώνιση του δικομματισμού στη χώρα μας και ο εξαναγκασμός των μικρών κομμάτων σε συνεργασίες υποταγής στα κυρίαρχα κόμματα με στόχο την τελική περιθωριοποίησή τους.
Απαντάμε! Να θεσμοθετηθεί εδώ και τώρα η απλή αναλογική.

Καλούμε, λοιπόν, σε κοινή συσπείρωση και αντίσταση όλα τα κόμματα και κινήματα της χώρας μας που αντιτίθενται στα καλπονοθευτικά εκλογικά συστήματα και το τερατούργημα που ετοιμάζεται (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, ΕΔΗΚ, ΑΣΚΕ, ΧΡ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ.ά.) Καλούμε να συμμετάσχουν στην σύσταση Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής από στελέχη τους με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών για την από κοινού απόκρουση της νέας μεθοδευμένης πρόκλησης από τα κόμματα του δικομματισμού στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: