Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Τα θλιβερά ψέμματα της Ελευθεροτυπίας για το Κ.Κ.Ε σχετικά με την κηδεία της Έλλης Παππά.

Ενα ακόμα άρθρο «αντικειμενικής» αντιΚουκουεδίλας προσέθεσε χτες στο βιογραφικό του ο κ. Γιώργος Βότσης της «Ελευθεροτυπίας». Αν το συγκρίνει κανείς με άλλα, παλιότερα, που περιέχονται στη μακρά αλυσίδα αντίστοιχων κειμένων του είναι βέβαια κατώτερο σε «αξία» (γεγονός που συνιστά θλιβερή υπόμνηση ότι ο χρόνος δεν αφήνει αλώβητο κανέναν...).

Πρόκειται, όμως, παράλληλα, για ένα άρθρο χρήσιμο, από την άποψη ότι αποδεικνύει τα υλικά με τα οποία κατασκευάζονται αυτού του είδους οι «αναλύσεις».
Ο κ. Βότσης πήρε αφορμή από την κηδεία της Ελλης Παππά.
Το θέμα για αυτόν ήταν να βρίσει το ΚΚΕ επειδή δεν παραβρέθηκε στην κηδεία.
Ομως το ΚΚΕ παραβρέθηκε στην κηδεία!
«Αδιάφορον», λέει ο κ. Βότσης και εφαρμόζει πιστά τη συνταγή σύμφωνα με την οποία «ακόμα κι αν η πραγματικότητα δε συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα»...
Ως εκ τούτου, ο κ. Βότσης λοιδορεί το ΚΚΕ για την «εκκωφαντική απουσία του» από την κηδεία της Ελλης Παππά και, σε μια έκρηξη αγανάκτησης, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για «την αθλιότητα του απόντος ΚΚΕ».
Μόνο που - και εδώ θα θέλαμε την προσοχή του αναγνώστη - στο ίδιο κείμενο, όπου καταγγέλλεται η «εκκωφαντική απουσία του ΚΚΕ» και η «αθλιότητα του απόντος ΚΚΕ», μερικές αράδες παραπάνω, σημειώνεται:
«Στην πολιτική κηδεία της Ελλης Παππά, το ΚΚΕ εκπροσώπησε η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος ενώ παραβρέθηκε και ο δήμαρχος της Νίκαιας Στ. Μπενετάτος»!
Είναι προφανές: Ο κ. Βότσης είχε κατασκευάσει το άρθρο του ...πριν την κηδεία. Και το δημοσίευσε όπως ακριβώς το είχε γράψει και όπως ακριβώς το είχε φανταστεί, αδιαφορώντας παντελώς για τα όσα είδε στην κηδεία ή έμαθε για την κηδεία.
Τίποτα, λοιπόν, δεν αποδείχτηκε ικανό να σταματήσει τον κ. Βότση από την επιθυμία του να βρίσει το ΚΚΕ.
Ούτε η εκεί παρουσία του ΚΚΕ, διά της Ελπίδας Παντελάκη, μέλους της Γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος και γραμματέα μιας από τις μεγαλύτερες Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Ελλάδα, της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά.
Ούτε η παρουσία του κομμουνιστή δημάρχου.
Ούτε καν ο κ. Βότσης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το ΚΚΕ ήταν παρόν στην κηδεία, στάθηκε λόγος αρκετός για να σταματήσει ...τον κ. Βότση από το να βρίζει το ΚΚΕ επειδή «δεν» ήταν στην κηδεία!
Επίσης το ΚΚΕ δε φτάνει που «δεν» ήταν εκεί (αν και ήταν...), έστειλε και στεφάνι. Μόνο που ο κ. Βότσης όταν το είδε «ανατρίχιασε». Και συμφώνησε με την παρατήρηση που του έγινε ότι το στεφάνι δεν είχε κόκκινα γαρίφαλα, αλλά «ολόλευκα χρυσάνθεμα»! Ακούς εκεί το ΚΚΕ να στείλει στεφάνι με ολόλευκα χρυσάνθεμα! Να μια ακόμα απρέπεια του ΚΚΕ (!) και τώρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για τα «συμπεράσματα» του γράφοντος τέτοιου είδους «ανατριχιαστικές» ...τρίχες.
ΠΗΓΗ:ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: