Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ "ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ"

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ "ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ"

Το πολιτικό βιβλίο βρίσκει το χώρο του, να αναζητηθεί, να διαβαστεί, να αναζητηθεί.



Εγκαινιάζεται την Παρασκευή στις 8 το βράδυ. Βρίσκεται στη Γραβιάς 10 - 12 στα Εξάρχεια. Σύνθημά του: Η αντίσταση είναι και πολιτισμός!

"Φιλοδοξούμε ο νέος αυτός χώρος να μπορέσει να προβάλλει με καλύτερο τρόπο εκδόσεις του πλατύτερου χώρου της Αριστεράς, που δυσκολεύονται να βρούνε ευπρεπή θέση στα περισσότερα βιβλιοπωλεία και να αποτελέσει ένα διακριτό σημείο παρέμβασης στο χώρο του βιβλίου και των ιδεών. Ταυτοχρόνως, φιλοδοξεί να γίνει χώρος συνεύρεσης, συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν κάθε προοδευτικό και αριστερό άνθρωπο. Στην κατεύθυνση αυτή θα λειτουργεί και το καφέ που συστεγάζεται στο χώρο του βιβλιοπωλείου αποτελώντας χώρο συνεύρεσης και συζήτησης.

Το βιβλιοπωλείο Εκτός των Τειχών θέλει να αποτελέσει ένα ζωντανό χώρο, ανοιχτό στο να φιλοξενήσει ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, παρουσιάσεις, προβολές και συζητήσεις. Θέλει να διευκολύνει και να παρέχει στέγη στις αναζητήσεις της εποχής μας. Παράλληλα, αποτελεί στοίχημα η παραγωγή και ανάδειξη της ιδιαίτερης άποψής του, το να μπορέσει να δώσει το δικό του στίγμα που το διαφοροποιεί από τη φιλοσοφία και κουλτούρα των υπολοίπων βιβλιοπωλείων μαζικής πώλησης."



Δεν υπάρχουν σχόλια: