Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, Αντιιμπεριαλιστικό σάλπισμα σε 10 πόλεις.


Συγκεντρώσεις με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων, σπουδαστών και φοιτητών έγιναν και σε πολλές πόλεις της Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα:
Καβάλα: Οι εργαζόμενοι και η νεολαία με τη συμμετοχή πολλών φορέων της πόλης συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καπνεργάτη και στη συνέχεια έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους.
Αλεξανδρούπολη: Με σημαντική συμμετοχή της νεολαίας ήταν η πορεία που έγινε μετά τη συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο.
Ξάνθη: Μεγάλη πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Ελευθερίας και αφού πέρασε από δύο στρατόπεδα, όπου γράφτηκαν από τους διαδηλωτές αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα, κατέληξε στο Μνημείο του Καπνεργάτη.
Κομοτηνή: Δυναμική ήταν η συμμετοχή της νεολαίας στην συγκέντρωση και πορεία που έγινε από το πάρκο Περιφέρειας μέχρι το Μνημείο Εθνικής Αντίστασης.
Κοζάνη: Στην κεντρική πλατεία μίλησαν μαθητές και φοιτητές, καθώς και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ και ακολούθησε μαχητική πορεία.
Πτολεμαΐδα: Στη συγκέντρωση μίλησαν εκπρόσωποι της Επιτροπής Ειρήνης, του ΠΑΜΕ και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η πορεία που ακολούθησε κατέληξε στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.
Σέρρες: Στη συγκέντρωση με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και σπουδαστών, μίλησε εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα των ΤΕΙ, ενώ στο τέλος της πορείας κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.
Κατερίνη: Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Πλατάνι και ακολούθησε δυναμική πορεία μέχρι το Ηρώο.
Παρόμοιες συγκεντρώσεις έγιναν στη Φλώρινα και τη Δράμα.
Πηγή:ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: