Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ενισχυμένη η Πανσπουδαστική ΚΣ - Δεύτερη δύναμη σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Πραγματοποιήθηκαν οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, χτες, σε όλη τη χώρα και από το πρωί τα μέλη της ΚΝΕ κι άλλοι αγωνιστές φοιτητές που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ ήταν «επί ποδός»!



Καλούσαν τους φοιτητές και τους σπουδαστές να στείλουν ηχηρό μήνυμα αντίστασης απέναντι στην πολιτική που ορθώνει τεράστια εμπόδια στις σπουδές τους και αγώνα ενάντια στις κατευθύνσεις της ΕΕ, που μετατρέπουν το πανεπιστήμιο σε επιχείρηση και τους φοιτητές σε πελάτες, ενισχύοντας τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ. Συζητούσαν με φοιτητές και σπουδαστές για την ανάγκη οργάνωσης του φοιτητικού και σπουδαστικού κινήματος, για την αγωνιστική ανασυγκρότησή του, τη μαζικοποίηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.
Μέσα από τις κουβέντες μέχρι και πάνω από την κάλπη, αναδείκνυαν ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο! Τώρα είναι η ώρα το φοιτητικό και σπουδαστικό κίνημα από καλύτερες βάσεις να δώσει την πρώτη νεανική αγωνιστική απάντηση απέναντι στη συμφωνία για το νέο μνημόνιο, που προετοιμάζεται για τις επόμενες μέρες.
Το μήνυμα, σύμφωνα με τη ροή των αποτελεσμάτων μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ήταν ένα: Ενισχυμένη Πανσπουδαστική ΚΣ. Δεύτερη δύναμη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ!
 
Hδη από τα πρώτα χτεσινά αποτελέσματα, η ΠΚΣ κατέκτησε την πρωτιά σε μια σειρά Συλλόγους. Ενδεικτικά:

Νηπιαγωγοί Πανεπιστημίου Αθήνας, Δάσκαλοι Πανεπιστημίου Αθήνας, Νοσηλευτική Πανεπιστημίου Αθήνας, Φυσικό Ιωαννίνων, Σχολή Πληροφορικής και ΜΜΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Τουρκικών Σπουδών Πανεπιστημίου Αθήνας, Μουσικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, Κτηνιατρική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.ά.
Επίσης, δεύτερη δύναμη αναδείχθηκε σε: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών ΗΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης, Φυτικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δασκάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ.ά.
Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα ekloges-spoudastes.gr

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: