Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τα γκάλοπ και οι πραγματικές εκλογές.Γράφει ο Red Star.


Σχετικά με τα γκάλοπ το σχόλιο μου.

Red Star


Δεκάδες δημοσκοπήσεις θα συνεχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους στα ΜΜΕ. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι πως ανεξάρτητα από την αξιοπιστία τους ή όχι, έχει αποδειχτεί πως κάποιες φορές έχουν πέσει πολύ έξω.



Ακόμα και οι έρευνες μετά από την έξοδο στις κάλπες με δείγματα 20 και 30 φορές από των γκάλοπ έχουν πέσει έξω δραματικά και στην Ελλάδα και συτο εξωτερικό.

Η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος είναι δύσκολη υπόθεση και σας το λέει και υπογράφει κάποιος που έχει δουλέψει χρόνια στο χώρο αυτό.

Κάθε εκλογική αναμέτρηση ,όπως και κάθε αθλητικό ματς έχει τα φαβορί του.Αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι οι αντίπαλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.

Το μηδέν !

Το αν λοιπόν πχ το ΚΚΕ θα πάρει 4% ή 6% όπως κατέγραψαν 2 διαφορετικά γκάλοπ χθες εξαρτάται από τον κάθε ψηφοφόρο. Εγώ σας λέω πως πχ το ΚΚΕ μπορεί να βρεθεί ακόμη και εκτός βουλής αν ο σύντροφος Τρύφων βαρεθεί να πάει να ψηφίσει γιατί θα βρέχει , η συντρόφισσα Λουκία ρίξει ΣΥΡΙΖΑ για να μην βγει πάλι ο Σαμαράς ή ο σεβαστός αγωνιστής του ΕΑΜ κάπτεν Λάμπρος δεν βρει κάποιον συγγενή να τον πάει με το αμάξι στο χωριό στο οποίο είναι γραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους. Τυχαία τα ονόματα και οι καταστάσεις.

Επίσης σας λέω πως όπως είχε κάνει την έκπληξη ο ΣΥΡΙΖΑ το Μάη του 2012 με το 16% μπορεί να την κάνει και το ΚΚΕ , αν τρέξει ο κάθε σύντροφος και πείσει 1 ή 2 δικούς του ανθρώπους που έχουν προκατάληψη με το κόμμα να το ψηφίσουν έστω και αν δεν συμφωνούν σε πολλά. Και όπου ΚΚΕ βάλτε τη δική σας κομματική επιλογή.

Ξεχάστε λοιπόν τα γκάλοπ και κάντε το δικό σας αγώνα ,αν πιστεύετε πως αξίζει. Για όποιο κόμμα εσείς πιστεύετε πως πρέπει να ενισχυθεί σε αυτές τις εκλογές , το αποτέλεσμα θα το κρίνουν 7 εκατομμύρια στις κάλπες και όχι 900 άτομα στα τηλέφωνα.

Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: