Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΜΕ : Για τον αγώνα τον Οδηγών Τεχνιτών στα ΕΛΤΑ.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει τη στήριξη του στον αγώνα των Οδηγών Τεχνιτών στα ΕΛΤΑ οι οποίοι κινητοποιούνται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Με απόφαση του Πανελλήνιου Συλλόγου Οδηγών Τεχνιτών ΕΛΤΑ, οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ προχώρησαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις από την Τετάρτη, 7 Γενάρη, έως και την Παρασκευή 9 Γενάρη 2015 ενάντια στην απόφαση της Διοίκησης του Οργανισμού να παραδώσει σε ιδιωτική εταιρία την υπηρεσία χρηματαποστολών.

Αυτή η απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την πλήρη ιδιωτικοποίηση ενός σημαντικού κλάδου, ως αποτέλεσμα της συνολικότερης πολιτικής Ε.Ε., κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων, με συνέπεια ακριβότερες υπηρεσίες για το λαό και νέο χτύπημα των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ, οι οποίοι αντικαθίστανται από εργαζόμενους χωρίς τα ίδια δικαιώματα και με πετσοκομμένους μισθούς. Ο αγώνας αυτός πρέπει να πάρει συνολικά χαρακτηριστικά.
Ο αγώνας των εργαζομένων των ΕΛΤΑ ενάντια σε αυτούς τους σχεδιασμούς είναι αγώνας για το δικαίωμα κάθε εργαζόμενου σε σταθερή δουλειά, με πλήρη δικαιώματα.
Η Εκτελεστική Γραμματεία

Πηγή : ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: