Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Για κάποιους και... κορόιδα υπάρχουν.Αναδημοσίευση από το 902.gr.

Όχι άλλους σωτήρες και φωστήρες! Φτάνει...

Τι άλλο να πει κανείς όταν βλέπει τον Γιώργο Παπανδρέου να στριμώχνεται ξανά ανάμεσα σε επίδοξους σωτήρες του τόπου για να μας σώσει ξανά μανά αυτός!
Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια από το διάγγελμα του Γιώργου Παπανδρέου με φόντο το Καστελόριζο για να ξεχαστεί. Και πως να ξεχαστεί αφού τα σωτήρια σκληρά μέτρα της πρωθυπουργίας του τα ζούμε για τα καλά.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Αν θέλει έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι θέμα του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου, κανένας ψόγος.
Αν θέλει και την προεδρία θεμιτό κι αυτό. Έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει δικαιωμένος και να δηλώνει πως «ο ένας μετά τον άλλο δικαιώνουν τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ», αφού η ρήση "ό,τι δηλώσεις ...είσαι" φοριέται παντού και πάντα.
Δικαίωμά του επίσης να θεωρεί πως αυτός είναι καλύτερος σωτήρας από άλλους που τον μιμούνται, όπως ισχυρίζεται στην επιστολή του, γράφοντας πως «πολιτικοί σχηματισμοί - παλαιοί και νεοπαγείς - ιδιοποιούνται μέρος των θέσεων του (ΠΑΣΟΚ), πολλοί καρπώνονται αδιάντροπα το έργο του, και όλοι μαζί το απαξιώνουν».
Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα ως πρωθυπουργός που εκτέλεσε δικαιώματα και εισοδήματα του λαού να μας λέει ότι «την περίοδο 2009 - 2011, το ΠΑΣΟΚ έκανε το πατριωτικό του καθήκον». Εκείνο που έπραξε ήταν το ταξικό του καθήκον υπερασπιζόμενο μέχρι τελικής πτώσης τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών.
Δεν του κοστίζει τίποτα λίγα χρόνια μετά να δηλώνει πως θα αγωνιστεί για την «ανόρθωση της χώρας - για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας δικαίου και για την ενδυνάμωση της προοπτικής του λαού μας προς την ευημερία».
Άλλωστε δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ...κορόιδα υπάρχουν.  
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: