Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες.

 Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ


 -- Η Τομεακή Οργάνωση ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση αύριο, Σάββατο, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1), με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 12/1, στις 11 π.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, με θέμα:
«Με τον "Ριζοσπάστη" καθημερινά στο χέρι, δίνουμε τη μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ανάγνωση αποσπασμάτων από τον «Ριζοσπάστη» και τραγούδια. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση με ιστορικό υλικό για τον «Ριζοσπάστη».

-- Η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΟΑ του ΚΚΕ και το Παράρτημα Εξαρχείων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση αφιερωμένη στον ηρωικό αγώνα του λαού της Αθήνας το Δεκέμβρη του 1944. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/1, στις 11 π.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού της ΚΟΑ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Γιάννης Ρίτσος, ο κομμουνιστής ποιητής και το έργο του», την Κυριακή 12/1, στις 6 μ.μ., στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μαρία Ελενα» (Αγ. Παρασκευής 40, Ανάκασα). Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα παρουσιαστούν μελοποιημένα ποιήματά του από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Εκδήλωση με θέμα «Στο 2014 με νέα ορμή για τη Λαϊκή Συμμαχία και Εξουσία» διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Πολίχνης και Μετεώρων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, την Κυριακή 12/1, στις 11.30 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων. Θα μιλήσει ο Βασίλης Τασούλας, Γραμματέας της ΤΕ Βορειοδυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα των Κομματικών Οργανώσεων.

-- Με αφορμή τη συμπλήρωση 95 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι με ζωντανή μουσική και καλό φαγητό, τη Δευτέρα 13/1, στις 9 μ.μ., στις Μουσικές Διαδρομές (Πατησίων 208 και Καλλιφρονά).

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: