Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ: Για την εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών 


Tην κυβέρνηση και την ηγεσία της αστυνομίας για την εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για δεύτερη φορά σε διάστημα 8 ημερών, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Αττικής του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, επισημαίνοντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες έχουν στόχο να συνηθίσει ο κόσμος την παρουσία και τη δράση των δυνάμεων καταστολής μέσα στα πανεπιστήμια.

«Η προπαγάνδα για την πάταξη του παρεμπορίου είναι πρόφαση. Αν η κυβέρνηση και η αστυνομία ήθελαν να πατάξουν το παρεμπόριο, θα στρέφονταν ενάντια στα κυκλώματα που εισάγουν και διοχετεύουν αυτά τα εμπορεύματα στην αγορά και εκμεταλλεύονται τους μετανάστες μικροπωλητές», υπογραμμίζει το ΜΑΣ.
Παράλληλα, τονίζει ότι αυτές οι ενέργειες εντάσσονται στην προσπάθεια επιβολής του δόγματος «νόμος και τάξη» που σημαίνει ακόμα πιο άγρια καταστολή και τρομοκρατία, για να περνάει σαν οδοστρωτήρας η αντιλαϊκή πολιτική και σημειώνει: «Το ποτήρι ξεχείλισε. Η κυβέρνηση που δίνει τις εντολές και η πρυτανεία που σιωπά στις εφόδους των δυνάμεων καταστολής να σταματήσουν τα παιχνίδια που παίζουν στις πλάτες των φοιτητών. Η στάση τους είναι επικίνδυνη για τους φοιτητές!»
Το ΜΑΣ καλεί τους φοιτητές να απαντήσουν στην ένταση της κρατικής καταστολής, να παλέψουν για τις σύγχρονες ανάγκες τους στη δουλειά, στη μόρφωση, στη ζωή. Να μπουν στον αγώνα για ένα πανεπιστήμιο στην υπηρεσία του λαού και όχι των μονοπωλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: