Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ : Πλήθος εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου.

Οι πολύμορφες εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ μπροστά στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου συνεχίζονται και αυτήν τη βδομάδα.



Σήμερα και αύριο, είναι προγραμματισμένα τα εξής:

Σήμερα Παρασκευή:

-- Οι Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Πειραιά της ΚΝΕ οργανώνουν στις 12 το μεσημέρι, επίσκεψη στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς.
-- Στο Χαριλάου Θεσσαλονίκης, οι μαθητικές ΟΒ της ΚΝΕ προβάλλουν την ταινία «Ο μεγάλος δικτάτωρ», στις 8 μ.μ. στα γραφεία του ΚΚΕ.
-- Στην Πάτρα, αφιέρωμα στην απεργία του '43 που ματαίωσε την πολιτική επιστράτευση των Ναζί και μουσικό πρόγραμμα, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου.
-- Στην Αρχιτεκτονική Πάτρας, προβολή της ταινίας «Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση», στις 2 μ.μ., στο αμφιθέατρο Σ5.
-- Στην Τσαριτσάνη Λάρισας, η ΚΟ του ΚΚΕ προβάλλει η ταινία «Ο αληθινός φασισμός», στις 8.30 μ.μ., στο «καφέ Κλασσικό».
-- Στο Ρέθυμνο, εκδήλωση της ΚΝΕ με θέμα «Λαέ θυμήσου το χώμα που πατάς, λεφτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ-ΕΠΟΝ-ΕΛΑΣ», στις 6.30 μ.μ., στο «Κέντρο Νέων Ρεθύμνου».
-- Στον Αγιο Κήρυκο Ικαρίας, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ προβάλλουν την ταινία «Ο αληθινός φασισμός», στις 7 μ.μ., στο παλιό Δημαρχείο.

Αύριο Σάββατο:

-- Οι μαθητικές ΟΒ Δυτικής Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι, θα ξεκινήσουν από την πλατεία Επταλόφου, για να επισκεφτούν στους Αμπελόκηπους το χώρο όπου λειτουργούσε παράνομα τυπογραφείο του ΕΑΜ στα χρόνια της ναζιστικής κατοχής.
-- Οι μαθητικές ΟΒ των λυκείων της Τούμπας, στις 11.30 π.μ. θα επισκεφτούν το μαρτυρικό χωριό του Χορτιάτη.
-- Οι μαθητικές ΟΒ των γυμνασίων της Τούμπας, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στην Ανω Τούμπα θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για τα ηρωικά Αετόπουλα.
-- Οι μαθητικές ΟΒ του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στις 6 μ.μ. θα επισκεφθούν το σπίτι ενός μαχητή του ΕΛΑΣ και θα συνομιλήσουν μαζί του.
-- Στη Χαλκίδα, εκδήλωση των μαθητικών Οργανώσεων της ΚΝΕ με θέμα «Μάθε την αλήθεια: Το χώμα που πατάς λευτέρωσαν με αγώνες ΕΑΜ ΕΠΟΝ ΕΛΑΣ», στις 7 μ.μ., στη βιβλιοθήκη στα γραφεία του ΚΚΕ (Παπαναστασίου 10).
-- Στον Πύργο, ιστορικός περίπατος μαθητών θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ., από τα γραφεία του ΚΚΕ (Τ. Σινόπουλου 13).

Δεν υπάρχουν σχόλια: