Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Προκλητικό αντικομμουνιστικό σχόλιο εις βάρος του ΓΓ του Κ.Κ.Ε Δημήτρη Κουτσούμπα ,από τον συνεργάτη του πρωθυπουργού ,Φαήλο Κρανιδιώτη στην ακροδεξιά ιστοσελίδα antinews.gr.Γράφει ο Red Star.



Τί Στοκχόλμη, τί Κυψέλη; Τί Φαήλος Κρανιδιώτης ,τί Ηλίας Κασιδιάρης


Χωρίς να θέλω καν να  ασχοληθώ με το ρατσιστικό παραλήρημα του αρθρογράφου του antinews.gr ,στο άρθρο  Τί Στοκχόλμη, τί Κυψέλη;  σας εφιστώ την προσοχή σας σε ένα απαράδεκτο σχόλιο του Φ.Κρανιδιώτη με αποδέκτη τον Γ.Γ. της ΚΕ  του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ένας σχολιαστής με το ψευδώνυμο enas palios  απαντά σε κακόβουλα σχόλια για την Λ.Δ.Κορέας και τον κομμουνισμό, γράφοντας :

enas palios είπε:
Στη Βόρεια Κορέα τα καταφέρνουν μια χαρά, εγω έχω χρεος να πολεμήσω για σοσιαλισμό στη χώρα που γεννήθηκα, τη χώρα του Βελουχιώτη , του Πουλιόπουλου, του Τεμπονέρα , του Πέτρουλα και της Βασιλακοπούλου.

Και λίγο μετά πετάγεται με θράσος ο γνωστός ρατσιστής και ακροδεξιός φίλος του πρωθυπουργού, προσβάλλοντας τον Γ.Γ. του ΚΚΕ και υπονοώντας τάχα μου πως πίσω από το ψευδώνυμο enas palios κρύβεται ένας αρχηγός κόμματος !

Αυτό το κάνει γιατί δεν έχει το θάρρος και τα κότσια, δημόσια και απευθείας να πει την άποψη του για τον Δημήτρη Κουτσούμπα ΑΛΛΑ, κρύβεται και τον χτυπά πισώπλατα με ένα δήθεν χιουμοριστικό σχόλιο.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης είπε:
Ρε Κουτσούμπα, εσύ ‘σαι ρε ψυχή; Σιδερένιος ρε!

Λίγο αργότερα ένας θαμώνας τους ακροδεξιού antinews.gr αφού μιλάει με θαυμασμό για το ρατσιστικό άρθρο του Κρανιδιώτη , γράφει το ακόλουθο εμετικό σχόλιο που δημοσιεύεται (σε αντίθεση με ευγενικά-πολιτικά σχόλια που έστειλα ο ίδιος και ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΑΝ από την φασιστική συμμορία του Φαήλου) :

Nεστωρίδης είπε:
Εύγε Φαήλο για το άρθρο...
...Όσον αφορά κάποιον θαυμαστή του κόκκινου φασίστα Στάλιν και του σφαγέα ανώμαλου αποτυχημένου γεωπόνου Κλάρα ας του βάλουμε τα εισιτήρια να πάει στη χώρα των ονείρων του την Β. Κορέα για να βόσκει γρασίδι (λόγω πείνας)...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο στενός  συνεργάτης του πρωθυπουργού γράφει αντικομμουνιστικά και εμετικά σχόλια.Αλλά αυτή την φορά ξεπέρασε κάθε όριο ευπρέπειας.
Και αν νόμιζε πως η κουτοπονηριά του και η ύβρις του προς έναν αρχηγό ιστορικού κόμματοςμ που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα ποτέ  του, θα πέρναγε απαρατήρητη , έκανε μεγάλο λάθος.

Το ρατσιστικό άρθρο και τα σχόλια θα τα βρείτε πατώντας εδώ : ANTINEWS.GR

Red Star

1 σχόλιο:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Ενας ακόμη βρωμο-φασίστας, "ανένταχτος" ακόμη οργανικά στη χρυσαυγίτικη συμμορία... Η μήπως όχι, απλά δεν το ξέρουμε, όπως, άς πούμε, για τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη, για τους οποίους "το αίμα νερό δεν γίνεται"...