Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Το αίσχος και η ψευτιά των Χουντικών της Χρυσής Αυγής.


Η σχέση της Χρυσής Αυγής με το ψέμα είναι γνωστό ότι είναι άψογη. 


Κάθε φορά που ένας Χρυσαυγίτης ανοίγει το στόμα, ξεστομίζει δεκάδες ψευτιές.

Την Τρίτη, σε μια από τις ιστοσελίδες που διατηρούν (ethnikismos.net) έγραψαν τα εξής αισχρά: «Μέχρι τώρα, είχαμε ακούσει για τους δεκάδες (μετά το 1974 ήταν χιλιάδες, αργότερα έγιναν εκατοντάδες…) νεκρούς του "έπους" του Πολυτεχνείου, για τους "βασανισθέντες", "εξορισθέντες" κ.λπ. του καθεστώτος της εφταετίας.
Όμως, κανένας δεν είχε πει κουβέντα για ύπαρξη νεκρών την 21η Απριλίου 1967. Κι όμως υπήρξαν! Τους… ανακάλυψε -46 χρόνια μετά- η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ».

Δεν πρόκειται φυσικά για άγνοια αλλά για συνειδητή ψευτιά, καθώς τα θύματα της πρώτης μέρας του πραξικοπήματος είναι γνωστά απ’ τη δεκαετία του ’70. Πρόκειται για το 15χρόνο μαθητή Βασίλη Πεσλή και την 24χρόνη Μαρία Καλαβρού.

Οι ναζιστές που τολμάνε και αμαυρώνουν τη μνήμη των δολοφονημένων αυτών παιδιών από τη Χούντα, ας απαντήσουνε: Οι δίκες που έγιναν για αυτά τα φονικά είναι μήπως και αυτές «ανακάλυψη» του ΠΑΜΕ;

Συγκεκριμένα, για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή καταδικάστηκε ο λοχίας Λυμπέρης Ανδρικόπουλος.

Αντίστοιχα, για τη δολοφονία της Μαρίας Καλαβρού, καταδικάστηκε ο ίλαρχος Ι. Αλμπάνης.

Το ανδρείκελο αυτό της Χούντας είχε τόσο θράσος που περηφανευόταν κιόλας για το έγκλημά του, λέγοντας λίγες μέρες μετά το φονικό: «Βγάζω το πιστόλι και “μπαμ” πυροβολώ την παλιο… γιατί με μούντζωσε. Καλά της έκανα”…». Αυτά κατέθεσε ενώπιον του Δικαστηρίου, ο ανθυπίλαρχος Γρ. Πανταζής, τον Μάρτη του ’76.

Η αστική δικαιοσύνη φρόντισε βέβαια να πέσουν στα μαλακά…Οι ποινές που τους επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο ήταν 5,5 χρόνια για τον Αλμπάνη και 8 χρόνια για τον Ανδρικόπουλο.

Τα θύματα υπαρκτά, λοιπόν, όπως και οι δολοφόνοι. Όπως και τότε, στο Δικαστήριο οι θρασύδειλοι δολοφόνοι της Χούντας δήλωναν αθώοι έτσι και σήμερα η Χρυσή Αυγή αθωώνει τη Χούντα, τον Μεταξά, τους Χίτες και όλους τους άλλους δολοφόνους και εγκληματίες που μάτωσαν τον λαό μας.

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή, μια εγκληματική συμμορία στην υπηρεσία του κεφαλαίου.

Πηγή : 902.gr

1 σχόλιο:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Θρασίμια και θρασύδειλοι οι χιτλεροφασίστες...Σκουλίκια που βγήκαν στο φώς από τον απόπατο της λήθης για να βρωμίζουν και πάλι τον αέρα που αναπνέουμε... Και τους ξανάβγαλε το ίδιο Σύστημα που τους γέννησε και τους ξαναχρειάζεται...
Μήπως θάπρεπε να ξαναδημιουργήσουμε την ΟΠΛΑ ;;; Αχρείαστη νάναι, που δεν θά 'ναι, σίγουρα, οσονούπω....
Σπύρος