Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Άντρος Κυπριανού για τον Ούγκο Τσάβες : Έδωσε όλο του το είναι για το λαό.


Την Πρεσβεία της Βενεζουέλας επισκέφθηκε χθες ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, υπογράφοντας το βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του μεγάλου ηγέτη, Προέδρου της χώρας, Ούγκο Τσάβες.



«Ο Ούγκο Τσάβες ήταν ένας ηγέτης, ο οποίος δεν είναι τυχαία που χαρακτηρίστηκε ως ο Πρόεδρος των φτωχών», τόνισε σε δηλώσεις του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ προσθέτοντας ότι τα επιτεύγματά του έχουν σημαδέψει όχι μόνο τη σύγχρονη ιστορία της Βενεζουέλας, αλλά του κόσμου ολόκληρου.
Ηταν, υπέδειξε ο Α. Κυπριανού, ένας άνθρωπος ο οποίος έδωσε όλο του το είναι για να καταφέρει να βοηθήσει το λαό του να ζήσει καλύτερη ζωή. «Θεωρώ ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση και η μεγαλύτερη επιτυχία για ένα πολιτικό», πρόσθεσε.
Ο Ούγκο Τσάβες, κατέληξε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, έχει σημαδέψει τη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, ανεξάρτητα με το πώς πολλοί έχουν τοποθετηθεί έναντι της προσωπικότητάς του. Στο βιβλίο συλλυπητηρίων ο Α. Κυπριανού εκφράζει, μεταξύ άλλων, τα βαθύτατά του συλλυπητήρια στο λαό και την κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Χαρακτηρίζει επίσης τον Ούγκο Τσάβες ως γνήσια, επαναστατική μορφή και αντιιμπεριαλιστή ηγέτη.

Πηγή : Χαραυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: