Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ: Πρώτη δύναμη το ψηφοδέλτιο της ΕΣΚ ( ΠΑΜΕ) !


Σε πρώτη δύναμη ανέδειξαν οι εργαζόμενοι το ψηφοδέλτιο της ΕΣΚ (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ) στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ.


Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Για το ΔΣ του συλλόγου η ΕΣΚ πήρε 146 ψήφους και 5 έδρες. Η ΠΑΣΚΕ 143 ψήφους και 5 έδρες. Η ΔΑΚΕ πήρε 94 ψήφους και 3 έδρες. Η ΣΕΚΕ (στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ) 72 ψήφους και 2 έδρες. Για την Ομοσπονδία η ΕΣΚ πήρε 5 έδρες, η ΠΑΣΚΕ 6 έδρες, η ΔΑΚΕ 4 έδρες και η ΣΕΚΕ 3 έδρες.
Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία ΠΑΜΕ ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι η πρωτιά ήρθε «παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα αλλά και παλιότερα όλες οι δυνάμεις μαζί, ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ μαζί με τις δυνάμεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να βάλουν στο περιθώριο το ΠΑΜΕ, οι εργαζόμενοι όμως απέρριψαν τα σχέδιά τους.
Το αποτέλεσμα δείχνει ότι ένα σημαντικό μέρος των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ απορρίπτει το συμβιβασμό, τη μοιρολατρία, την ηττοπάθεια που καλλιεργούσαν πολλά χρόνια στο σύλλογο οι δυνάμεις αυτές. Θέλουν το σωματείο να αλλάξει ρότα, να ξεφύγει από τη γραμμή του συμβιβασμού, να χαράξει άλλο δρόμο απέναντι στην πολιτική που θέλει εργαζόμενους φθηνούς, χωρίς δικαιώματα και την ΕΥΔΑΠ ξεπουλημένη στους ιδιώτες».


Σημείωση του Red Star (Σε κάθε αναδημοσίευση άρθρου από τον Ριζοσπάστη θα υπάρχει η παακάτω σημείωση για να μας θυμίζει την καμπάνια διάδοσης του )


Καλό είναι να διαβάζουμε τα άρθρα του Ριζοσπάστη στο ίντερνετ, αλλά ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ να  αγοράζουμε την εφημερίδα που  είναι επίσημο όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. 

Μιλάω στους φίλους-ες και ψηφοφόρους του Κ.Κ.Ε. ασφαλώς που ψηφίζουν το Κόμμα, πηγαίνουν στις κινητοποιήσεις ,αλλά αμελούν ή σνομπάρουν τον Ριζοσπάστη ξεχνόντας ότι είναι η καθημερινή επαφή με το κόμμα, ιδίδως σε όσους δεν είναι οργανωμένοι-ες στο Κ.Κ.Ε-ΚΝΕ.

Στις δύσκολες οικονομικές στιγμές για όλους μας κάνουμε ακόμα μια  οικονομική θυσία για το κόμμα της εργατιάς.

Αν δεν μπορούμε να τον αγοράσουμε καθημερινά (και αυτό είναι κατανοητό με την σημερινή κρίση του καπιταλιστικού συστήματος που  μας οδηγεί στην ανέχεια) ας προσπαθούμε να τον αγοράζουμε συντονισμένα μια μέρα και να τον διαδίδουμε και σε άλλους, ώστε να αυξήσει σημαντικά την κυκλοφορία του.

Η Κυριακή 4 Νοέμβρη 2012 είναι η επόμενη μέρα που στόχος για να εξαντληθεί ο Ριζοσπάστης από τα περίπτερα όλης της χώρας !

Ας μην αμελήσουμε αυτή την Κυριακή, βρέξει χιονίσει να αγοράσουμε 1 και 2 ή και  περισσότερα φύλλα της Κυριακάτικης Έκδοσης του Ριζοσπάστη που είναι πάντα πιο πλούσια σε θέματα και άρθρα και έχει και ενδιαφέροντα ένθετα ,επιστήμηες-τέχνης.

Μοιράζουμε στο οικογενειακό και φιλικό μας περιβάλλον την εφημερίδα όταν την διαβάσουμε, ή δίνουμε το δεύτερο φύλλο που αγοράσαμε ,γιατί υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες που δεν έχουν πιάσει λόγω προπαγάνδας στα χέρια τους ποτέ τον Ριζοσπάστη ! 

Ήρθε  η ώρα να ακουστεί παντού η φωνή του Κ.Κ.Ε !

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ μπορεί και πρέπει να περάσει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ των cd , των dvd και των περιοδικών. 

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ  ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ που ρουφάνε το αίμα του Ελληνικού λαού.

Επειδή αυτό το μπλογκ έχει ένα περιορισμένο κοινό ,όσοι από εσάς έχετε ένα μπλογκ ή  μια ιστοσελίδα και θέλετε να πάρετε μέρος σε αυτή την προσπάθεια μπορείτε να αποθηκεύσετε και να δημοσιοποιήσετε το παρακάτω σκίτσο της καμπάνιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: