Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Την άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής ζητά ο Άρειος Πάγος.


Την άρση ασυλίας των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλου, ζητά από τη Βουλή ο Άρειος Πάγος, κατόπιν σχετικού αιτήματος της εισαγγελίας Πρωτοδικών.


Η δικογραφία για την οποία ζητείται η άρση ασυλίας των δύο βουλευτών αφορά τις βιαιοπραγίες που έγιναν την περασμένη Παρασκευή στη Ραφήνα, όταν ομάδα μελών της Χ.Α, μεταξύ των οποίων και οι δύο βουλευτές, διενήργησαν ελέγχους “νομιμότητας” και κατόπιν επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές.

Τα αδικήματα για τα οποία η εισαγγελία ζητά από τη Βουλή να άρει την ασυλία των δύο βουλευτών για να δικαστούν είναι αυτά της αντιποίησης αρχής, της διατάραξης κοινής ειρήνης και των απρόκλητων διακεκριμένων φθορών.

Πηγή :24h NewsRoom

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεταναστευτικά εμβάσματα και άλλα ρατσιστικά παραμύθια

Παράλληλα με τις ρατσιστικές επιχειρήσεις υπό την ονομασία “ξένιος Ζευς”, ένα πλήθος δημοσιευμάτων κατέκλυσε το διαδίκτυο σχετικά με τα εμβάσματα των μεταναστών προς τις χώρες τους και την δήθεν “αιμορραγία” που προκαλούν στην ελληνική οικονομία, την ώρα μάλιστα που ο “χειμαζόμενος” ελληνικός λαός έχει υποστεί τα πάνδεινα εξαιτίας του μνημονίου. Είναι προφανής ο στόχος των αλλεπάλληλων αναδημοσιεύσεων αυτής της είδησης, από εθνικόφρονα κυρίως μπλοκ αλλά και από εφημερίδες που κάνουν πλάτες σε αυτού τους είδους την “πληροφόρηση”.

Eδω η συνεχεια: http://wp.me/pryYN-16r