Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Συκοφαντία και συσκότιση της προβοκάτσιας,Για την 5η Μάη του 2010.


«Το ΚΚΕ προστάτευσε το Κοινοβούλιο από την εισβολή ακραίων ομάδων την άνοιξη του 2011», γράφει ο Μ. Κοττάκης στη χτεσινή «Δημοκρατία», επιχειρώντας δύο πράγματα:


Πρώτον, να παρουσιάσει το ΚΚΕ ως μια δύναμη «ενταγμένη στο σύστημα» που «προστατεύει» τάχα μου το Κοινοβούλιο και τους βουλευτές. Ομως, το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ δεν προστάτευσαν τη Βουλή, αλλά περιφρούρησαν το ίδιο το εργατικό - λαϊκό κίνημα και τη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση στις 5 Μάη του 2010 (σε αυτή τη συγκέντρωση αναφέρεται) από την προβοκάτσια, που, όπως αποδείχτηκε, σχεδίαζαν φασιστικές και άλλες ομάδες του συστήματος σε βάρος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.
Και αυτή είναι ακριβώς η δεύτερη στόχευση του Μ. Κοττάκη: Να αποσιωπήσει, να «σβήσει» το γεγονός ότι τότε επιχειρήθηκε εξόφθαλμη προβοκάτσια σε βάρος του εργατικού κινήματος από ομάδες που σκόπευαν να μπουκάρουν στη Βουλή, στην πραγματικότητα όμως ήθελαν να εκτρέψουν και να συκοφαντήσουν το ταξικό εργατικό κίνημα και τη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση. Να θυμίσουμε ότι εκείνη τη μέρα, τη στιγμή που η προβοκάτσια ακόμα επιχειρούνταν, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, είχε βγει στη Βουλή και συκοφαντούσε το ΚΚΕ ότι το ΠΑΜΕ φωνάζει «να καεί να καεί...». Ας αφήσουν, λοιπόν, τη σπέκουλα.

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: