Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Δεν θα περάσει ο φασισμός ! Αποχώρησαν από την βουλή Κ.Κ.Ε και ΣΥ.ΡΙΖ.Α ενώ ανέβαινε στο βήμα ο αρχηγός των Νεοναζί Χρυσαυγιτών.Σχολιάζει ο Red Star.

Άντε γεια είπαν στον φασίστα Μιχαλολιάκο Κ.Κ.Ε και ΣΥ.ΡΙΖ.Α !


Όλοι οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και του Κ.Κ.Ε αλλά και της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποχώρησαν από την βουλή πριν ξεκινήσει την ομιλία του επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ,ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής.Την ίδια δημοκρατική ευαισθησία απέναντι στους νεοναζί  δεν έδειξαν Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ...
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σαν στρατιώτες της κακιάς ώρας σηκώθηκαν την ώρα που ανέβαινε στο βήμα ο Μιχαλολιάκος.

Η περιθωριοποίηση των υμνητών του Χίτλερ μέσα στην βουλή είναι ένα πρώτο βήμα στην μάχη να χτυπηθεί με κάθε μέσο ο φασισμός.Τα ΜΜΕ που συνεχίζουν να χαϊδεύουν τους νεοναζί με την δικαιολογία του 7 % που τους έδωσε ο λαός θα πρέπει να πάρουν και αυτά θέση.Εάν αδυνατούν δεν θέλουν ή κάνουν πως δεν βλέπουν πως η Χρυσή Αυγή είναι ίσως το μοναδικό ναζιστικό κόμμα στον σύγχρονο κόσμο που ακολουθεί την τακτική του  Εθνικοσοσιαλιστικού Εργατικού Γερμανικού Κόμματος του Χίτλερ θα τα βοηθήσουμε εμείς να το κατανοήσουν.Ή με τους ναζί ή εναντίον τους.Καμιά ανοχή δεν δικαιολογείται.


Red Star 

Δεν υπάρχουν σχόλια: