Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αλέκα Παπαρήγα στις ειδήσεις του MEGA-«Αν βγει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θα γυρίσει μια ώρα αρχύτερα, πιο δυναμωμένη, μετά την απογοήτευση που θα σπείρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»-BINTEO





«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είτε στηρίζεται σε επιπολαιότητα για να πάρουν ψήφους, είτε έχει ένα άλλο συρτάρι κλειστό που θα το ανοίξει μετά τις εκλογές», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα στο ΜΕGA, αφήνοντας υπονοούμενα για «κρυφή ατζέντα» του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμά του όχι μόνο δεν πρόκειται να τα εφαρμόσει, αλλά κατά τη γνώμη μας δεν συνιστούν αριστερή πολιτική», τόνισε η γγ του ΚΚΕ και πρόσθεσε:
«Η γραμμή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι φαινομενικά αντιφατική... Η αφέλεια με την οποία χειρίζεται ζητήματα προκαλεί τρομερή εντύπωση».



«Αν βγει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θα γυρίσει μια ώρα αρχύτερα, πιο δυναμωμένη, μετά την απογοήτευση που θα σπείρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε η κα. Παπαρήγα, ενώ ερωτηθείσα αν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ η γγ του ΚΚΕ απάντησε ότι «το μόνον που δε θέλει για παρτενέρ είναι εμάς».








ΠΗΓΗ-WWW.ENIKOS.GR

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Βγάλτε κυβέρνηση ΝΔ τώρα για να είναι πιο αδύνατη και μαυρίστε τον Σύριζα για να μη βγει μετά η ΝΔ πιο δυνατή. Ρίξτε και κανα ψηφαλάκι στο ΚΚΕ να μπούνε μερικοί από μας στη Βουλή να βολευτούμε. Αυτά είπε ουσιαστικά η κ. Παπαρήγα.
Τέτοια επαναστατική αισιοδοξία. Θεωρεί δεδομένο πως το κόμμα θα 'ναι μια ζωή στη γωνία.
Γιατί να μην πάνε οι απογοητευμένοι στο ΚΚΕ και να πάνε στη ΝΔ;
Γιατί το πολιτικό κατεστημένο ντόπιο και ξένο πολεμάει με λύσσα τον Σύριζα αν είναι τόσο ακίνδυνος;
Μπορεί να είμαι ένας σιχαμένος αντικομουνιστής, αλλά θα καταδεχθεί κάποιος “φωτισμένος σύντροφος” να μ' απαντήσει;

advocate είπε...

NΔ: Μην εμπιστεύεσαι το ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΚΕ: Μην εμπιστεύεσαι το ΣΥΡΙΖΑ.
ΝΔ: Δεν είναι δυνατό να καταγγελθεί το Μνημόνιο και να συνεχίσουμε να είμαστε στο Ευρώ.
ΚΚΕ: Δεν είναι δυνατό να καταγγελθεί το Μνημόνιο και να συνεχίσουμε να είμαστε στο Ευρώ.

Ε, μα πια ρε σύντροφοι, τέτοια σύμπτωση απόψεων στην κεντρική συνθηματολογία των εκλογών! Ποιος είναι το κόμμα της αστικής και ποιος της εργατικής τάξης τελικά;