Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

«Ανθρακες ο θησαυρός» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα.


Μεγάλο μέρος των βιομηχάνων πανηγυρίζει, έχοντας ακούσει την ομιλία Τσίπρα !


«Ανθρακες ο θησαυρός» παρατήρησε η Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσίασε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.
Παρατήρησε μάλιστα πολλά κοινά στοιχεία «με τις κυβερνητικές εξαγγελίες του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου πριν από την κρίση και μάλιστα της περιόδου που η Ελλάδα προετοιμαζόταν να μπει στο ευρώ».
Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ υποστήριξε μεταξύ άλλων πως μεγάλο μέρος των βιομηχάνων πανηγυρίζει, έχοντας ακούσει την ομιλία Τσίπρα, γιατί το πρόγραμμα που παρουσίασε είναι πολύ κατώτερο από αυτό της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου, το οποίο -όπως είπε- περιελάμβανε μεγάλα ριζοσπαστικά συνθήματα.

«Φραστικά πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ριζοσπαστικό, μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη», πρόσθεσε και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ πως -όπως και η ΝΔ- τάζει ψίχουλα στην ακραία φτώχεια. Σημείωσε πάντως ότι «ίσως του ΣΥΡΙΖΑ ζυγίζουν λίγο παραπάνω».
Παράλληλα, η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι οι εξαγγελίες περί επανακρατικοποιήσεων «είναι μόνο για γέλια».
Εξάλλου, υποστήριξε ότι επιβεβαιώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει συνεργασία, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια «απατηλή πρόταση που αποβλέπει μόνο στο να χρησιμοποιήσει τη σημαία της συνεργασίας».
Τέλος η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι το πρόγραμμα του ΚΚΕ είναι «πρόγραμμα λαϊκής συσπείρωσης και πάλης εναντίον όποιας κυβέρνησης προκύψει».
Πηγή:www.naftemporiki.gr

3 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Matrix1917 είπε...

ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΚΟΣ

Το σχόλιο διαγράφεται καθώς συνοδεύεται με διαφήμιση άσχετου μπλογκ

Πες την άποψη σου ή βάλε σχετικό με το θέμα λινκ αλλιώς θα διαγραφεί πάλι

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Μια μεγαλοπρεπής ΦΟΥΣΚΑ είναι το ίδιο το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚΕΙΚΟΥ συρφετού, το ξε-φούσκωμα είναι αναμενόμενο και πολύ σύντομα...
Σπύρος