Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στη Μεσσηνία.


Με στόχο να εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, έγινε χθες η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του νομού, των εφτά υποψηφίων οι οποίοι τίθενται με ανιδιοτέλεια και σεμνότητα στην πρώτη γραμμή. 



Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κόσμο της Μεσσηνίας να καταψηφίσει τα κόμματα του Μνημονίου που κατέστρεψαν τη χώρα και να ψηφίσει δυνάμεις της Αριστεράς, αναδεικνύοντας πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει με ανακοίνωσή του τούτη τη φορά δεν κρίνεται απλώς ποιος θα είναι στην κυβέρνηση και ποιος στην αντιπολίτευση, αλλά πολύ περισσότερα που αφορούν τη βιωσιμότητα των πολιτών. Και καταλήγοντας τονίζουν πως η μόνη λύση βρίσκεται αριστερά, σε ένα συνασπισμό δυνάμεων της Αριστεράς. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους:

ΜΑΡΑΒΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ: Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Από το 1990 ζει στην Κυπαρισσία, τόπο καταγωγής των γονέων της. Σπούδασε Συντήρηση Έργων Τέχνης και Ζωγραφική και εργάστηκε στο ΥΠΠΟ με συμβάσεις από το 2003 έως το 2008. Συμμετέχει στο κίνημα για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος (χαράτσια, διόδια).
ΜΠΟΥΖΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1966. Είναι καθηγητής Φυσικής και εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Είναι μέλος της Γραμματείας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Συμμετέχει στο κίνημα για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος (χαράτσια, διόδια). Πήρε μέρος στην αγωνιστική στάση του λαού στις πλατείες και στις παρελάσεις.
ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ: Γεννήθηκε το 1957 στην Καλαμάτα. Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του ΑΠΘ. Από το 1983 εργάζεται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας. Διετέλεσε νομαρχιακός νύμβουλος από το 2004 ώς το 2010 και πρόεδρος του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας και της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ρακιντζή και έχουν δύο παιδιά.
ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: Γεννήθηκε στην Κορώνη. Σπούδασε μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Ως επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου στις εκλογές του 2010. Έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στους αγώνες για τα προβλήματα του λαού και στα κινήματα κατά των διοδίων και ενάντια στα χαράτσια. Είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΝ και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι παντρεμένος με τη Γωγώ Καραγεώργη και έχουν δύο παιδιά.
ΣΩΦΡΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Γεννήθηκε το 1953. Είναι γιατρός δερματολόγος - αφροδισιολόγος και μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας. Την περίοδο της χούντας εντάχθηκε στον «Ρήγα Φεραίο» και συνέχισε την πολιτική του δράση ως στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού, της ΕΑΡ και του Ενιαίου Συνασπισμού.
ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ: Γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2010 με το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Καλαμάτας και είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου. Είναι μέλος του ΣΥΝ.
ΨΑΡΡΕΑ ΕΛΕΝΗ: Κατάγεται από τις Γαϊτσές Αβίας και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δραστηριοποιείται στο κίνημα και στην Αριστερά από τα φοιτητικά της χρόνια. Είναι ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ. Είναι επίσης μέλος της Αντικαπιταλιστικής Ομάδας που συμμετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή:www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: