Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Δημοσκόπηση-πατάτα κατά παραγγελία Αλαφούζου.Το βαρόμετρο της Public Issue δείχνει τέταρτο κόμμα το Κ.Κ.Ε με μειωμένο ποσοστό στο 11 % και δεύτερο κόμμα με 16% την Δημοκρατική Αριστερά.Σχόλιο του Red Star.

Σε ηλίθιους απευθύνεστε κύριε Μαυρή ;



To ερώτημα το απευθύνω στον αποτυχημένο δημοσκόπο της Public Issue, ανίκανο ακόμα και σε exit poll να καταγράψει το εκλογικό αποτέλεσμα όπως αποδείχτηκε σε τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δυστυχώς για εσάς τους πρώην και δήθεν αριστερούς ,που προσπαθείτε να χαλιναγωγήσετε και να κατευθύνετε τον πολιτικά ανώριμο λαό, σας έχουμε πάρει χαμπάρι.Εσάς Κύριε Μαυρή που ήσασταν στο ΚΚΕ Εσωτερικού.Εμείς που γνωρίζουμε τουλάχιστον μερικά πράγματα για τις μαγειρεμένες έρευνες σας φτύνουμε κατάμουτρα και σας υποσχόμαστε την ημέρα των εκλογών να σας ξεμπροστιάσουμε κατάλληλα.
Τις δικαιολογίες για την αποτυχία σας τις έχετε έτοιμες όσο γνωρίζω.Θα τα ρίξετα στο ρευστό πολιτικό τοπίο και τους αναποφάσιστους που αντί για ΔΗ.ΑΡΙ. το γύρισαν σε άλλα κόμματα.Αλλά στο μεταξύ τα βαρόμετρα σας στον εμετικό ΣΚΑΙ και την αστική κίτρινη φυλλάδα της Καθημερινής θα έχουν μολύνει συνειδήσεις πολιτών που δεν ξέρουν τα φτηνά κολπάκια σας..Τότε ήταν οι Οικολόγοι Πράσινοι που προωθούσατε μετά μανίας, τώρα η Δημοκρατική Αριστερά και η Χρυσή Αυγή.Αίσχος και ντροπή.Για την Ιστορία το κατάπτυστο βαρόμετρο δείχνει ότι σε ένα μήνα το Κ.Κ.Ε έπεσε από το 12,5 % στο 11 % δηλαδή απώλεσε 100.000 ψήφους προφανώς για λόγους που μόνο ο Αλαφούζος και το σκυλολόι του (Βλέπε Μπάμπη Παπαδημητρίου και ΣΙΑ ). 

Στην πρώτη θέση η Ν.Δ με 28 %, η ΔΗ.ΑΡΙ. με 16 % δεύτερη, τρίτος ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α με 12 % ενώ ακολουθούν Κ.Κ.Ε και ΠΑ.ΣΟ.Κ με 11 %.Από 4 % συγκεντρώνουν Οικολόγοι Πράσινοι, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΛΑ.Ο.Σ.Στο 3,5 % (!!!) η Χρυσή Αυγή.Τέλος κάτω από το όριο στην βουλή το 3 % είναι η Δημοκρατική Συμμαχία που βρίσκεται στο 2 % .Ακόμα πιο χαμηλά είναι το Άρμα Πολιτών και η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Red Star

5 σχόλια:

haridimos είπε...

ούτε η ΔΗΜΑΡ ανεβηκε . 18% της έδινε στο προηγούμενο του Φλεβάρη. 13,5% τον Γενάρη .
http://www.publicissue.gr/wp-content/uploads/2012/02/varometro-feb-2012.pdf

όσο για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλα τα κόμματα που δεν πιάνουν το 3% εκτός της ΔΗΣΥ, δεν τα βάζει η Public Issue στα βαρόμετρα μετά τον Ιούλιο του 2011, αλλά τα σουμάρει στα λοιπά .

Red Star είπε...

@haridimos

Σωστά τα λες, κοιτούσα το Γενάρη.Η ΔΗ.ΑΡΙ. έπεσε 2 μονάδες και ανέβηκε 3 μονάδες το ΠΑ.ΣΟ.Κ.Αυτές οι αλλαγές δείχνουν και την αναξιοπιστία της εταιρίας που πέρα από το χαμηλό δείγμα που χρησιμοποιεί, γνωρίζω καλά πως δεν καλύπτει όλη την χώρα και οι αναγωγές που κάνει είναι απλά αστείες...

haridimos είπε...

τελικά βγάλανε και τα υπόλοιπα κόμματα ξεχωριστά μετά από κάνα 10μηνο.
http://www.publicissue.gr/wp-content/uploads/2012/03/varometro-feb-2012-1o-ektakto-kyma.pdf

Red Star είπε...

Και η σοβαρότητα της εταιρίας φαίνεται:
H ΔΡΑΣΗ αναφέρεται σαν ΚΟΜΜΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ !

Η ΣΠΙΘΑ δεν κατεβαίνει στις εκλογές (ούτε η ΕΛΑΔΑ του Μίκη βέβαια)αλλά την αναφέρει.

ΚΑι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μετανομάζεται ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.

Ο Ηλίας Νικολακόπουλος έχει κάνει επίσημες καταγγελίες για τις εταιρίες του Μαυρή και του Χ.Βερναρδάκη.

Οι άνθρωποι μαγειρεύουν δεν κάνουν γκάλοπ.Απλά ντροπή.

Να συμπληρώσω πως έχω στοιχεία για νοθεία αποτελεσμάτων και από άλλες εταιρίες, από ερευνητές που δεν έχουν βγάλει ούτε το λύκειο και συμπληρώνουν μόνοι τους τα ερωτηματολόγια...Κρίμα γιατί με αυτά τα στοιχεία προσπαθώ να βγάλω την αλήθεια και πράγματι δυσκολευόμαι πολύ όταν ξέρω από πρώτο χέρι τα μαγειρέματα.

Red Star είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.