Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δίκτυο Συνδικαλιστών - Χαιρετισμός για τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό που διοργανώθηκαν σε αρκετές γερμανικές πόλεις.


Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς  

To Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς χαιρετίζει τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό που διοργανώθηκαν στο Βερολίνο και σε αρκετές ακόμη γερμανικές πόλεις, με πρωτοβουλία της ομάδας Real Democracy Now! Berlin/GR και των συνδικάτων IG Metall και Verdi.

Οι εκδηλώσεις αυτές, που είχαν ως επίκεντρο την κοινή απάντηση που οφείλουν να δώσουν οι λαοί της Ευρώπης για να αποκρούσουν την επίθεση αποσάθρωσης των εργασιακών τους δικαιωμάτων, με αιχμή του δόρατος την Ελλάδα, κατέδειξαν τον κοινό στόχο που πρέπει να διέπει τους αγώνες των εργαζομένων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και που δεν είναι άλλος από την ήττα του νεοφιλελευθερισμού, την απόκρουση της αντεργατικής επίθεσης και τη διεύρυνση των κατακτήσεων της εργατικής τάξης.
Ευχαριστούμε τους φίλους και φίλες που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις αυτές, εκτιμώντας ότι απηχούν το πνεύμα της διεθνιστικής ταξικής ενότητας και αλληλεγγύης που είναι απολύτως αναγκαίο για νικήσουμε όλοι μαζί.
ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: