Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΡΩΣΙΑ :Υποσχέσεις κοροϊδίας ενώ πεθαίνουν άνθρωποι από το κρύο.


15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Ρωσία εξαιτίας του ψύχους από τις αρχές του έτους


Μια δραστική πολιτική για τη διαφύλαξη του πληθυσμού υποσχέθηκε χτες ο Ρώσος πρωθυπουργός και υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 4ης του Μάρτη, Βλαντιμίρ Πούτιν. Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Κομσομόλσκαγια Πράβντα» υποσχέθηκε να καταπολεμήσει το δημογραφικό πρόβλημα της μείωσης του ρωσικού πληθυσμού και να σώσει με την πολιτική του «50 εκατομμύρια ζωές» έως το 2050.
Υποστήριξε επίσης πως θα δώσει υψηλότερα οικογενειακά επιδόματα και μια μεταναστευτική πολιτική που θα επιτρέψει τον επαναπατρισμό 300.000 ανθρώπων το χρόνο, υποσχέσεις που εντάσσονται στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Την ίδια στιγμή που δηλώνει τις ...προθέσεις του, το ρωσικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως τουλάχιστον 215 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Ρωσία εξαιτίας του ψύχους από τις αρχές του έτους, ενώ 5.546 άνθρωποι, ανάμεσά τους και 154 παιδιά, έχουν νοσηλευθεί με υποθερμία και κρυοπαγήματα από την 1η Γενάρη του 2012. Προκλητικές είναι οι δηλώσεις του Πούτιν περί διάσωσης του πληθυσμού την ώρα που στην καπιταλιστική Ρωσία πεθαίνουν εκατοντάδες από το κρύο...

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: