Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ την Παρασκευή στο Σύνταγμα ,στις 6 μ.μ., με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Motion Team
  • Τώρα να παρέμβει ο ίδιος ο λαός στις εξελίξεις.
  • Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας
  • Λύση υπέρ του λαού μόνο με ΚΚΕ ισχυρό και οργανωμένο λαό.
  • Λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση για τη λαϊκή εξουσία.
  • Κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, αποδέσμευση της χώρας απ' την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους.
  • Ο λαός να βάλει τέλος στις άγριες θυσίες που του επιβάλλουν.



Μεγάλη συγκέντρωση, με το σύνθημα «Τώρα πρέπει να παρέμβει ο λαός πιο αποφασιστικά», διοργανώνει το ΚΚΕ την Παρασκευή, 4 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, καλεί όλο το λαό στη μεγάλη συγκέντρωση και τονίζει:
«Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους της Αττικής σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή 4 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα. Καλεί σε συμπόρευση, ώστε να παρέμβει ο ίδιος ο λαός πιο αποφασιστικά στις εξελίξεις. Να αποτύχουν τα εκβιαστικά τρομοκρατικά διλήμματα που θέτουν η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, η ΕΕ.
Τώρα πρέπει να ακουστεί δυνατά:
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.
Ο λαός πρέπει να δυναμώσει τους ταξικούς λαϊκούς αγώνες, να αξιοποιήσει τις εκλογές, για να αποδυναμώσει ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ΕΕ. Να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ. Ταυτόχρονα, να προχωρήσει πιο αποφασιστικά η λαϊκή οργάνωση στους τόπους δουλειάς και τις συνοικίες.
Αυτός είναι ο δρόμος, για να εμποδίσει τα χειρότερα που θα του φέρουν, καθώς η κρίση στην ΕΕ και την Ευρωζώνη βαθαίνει και οξύνονται οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις.
Ο λαός πρέπει τώρα να εμπιστευτεί το δίκιο και τη δύναμή του, για να αποκρούσει τα χειρότερα. Να ξεμπερδεύει με τις αυταπάτες, τα καλέσματα για συναίνεση και κοινωνική συνοχή, τα ιδεολογήματα, τα διλήμματα που καλλιεργούν τα αστικά κόμματα.
Λύση υπέρ του λαού υπάρχει μόνο με ΚΚΕ ισχυρό και οργανωμένο λαό.
Λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση για τη λαϊκή εξουσία, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, την αποδέσμευση της χώρας απ' την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους».

Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: