Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΚΚΕ(μ-λ): Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ!

Η επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στα δίκαια αιτήματα των ταξιτζήδων γίνεται όλο και πιο άγρια. Eκτός από τους μηχανισμούς καταστολής χρησιμοποιεί πλέον τις απειλές για δικαστήρια, πειθαρχικά και αφαίρεση αδειών προκειμένου να υποτάξει τον αγώνα τους.
Αυτό που κρύβεται πίσω από τη λεγόμενη απελευθέρωση του επαγγέλματος είναι ο στόχος να τους πάρει την περιουσία που απέκτησαν με κόπο και ιδρώτα και να προσφέρει τις επιβατικές μεταφορές σε εταιρείες και το μεγάλο κεφάλαιο. Ο αγώνας των ταξιτζήδων είναι κομμάτι του αγώνα που δίνει συνολικά ο λαός μας. Είναι αγώνας ενός κλάδου που αντιμετωπίζει πλέον ακόμη και ζήτημα επιβίωσης. Είναι αγώνας ενάντια στη βάρβαρη πολιτική που εκπορεύεται από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ και εκτελείται πιστά από την κυβέρνηση.
Οι ταξιτζήδες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση που κλιμακώνει την επίθεσή της και που, έχοντας στο πλευρό της τα ΜΜΕ, συκοφαντεί τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις όλων όσων διεκδικούν το δίκιο τους.
Ο αγώνας των ταξιτζήδων πρέπει να συνεχιστεί κόντρα στις μανούβρες συνδικαλιστικής ηγεσίας που τον προσανατολίζει σε λογικές διαλόγου, διαπραγματεύσεων και αυταπατών για το ρόλο κυβερνητικών υπουργών, βουλευτών και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων.
Οι ταξιτζήδες πρέπει να πάρουν τον αγώνα στα δικά τους χέρια και να απαιτήσουν να μην περάσει η παράδοση του κλάδου τους στο κεφάλαιο, να μην περάσει η λεγόμενη απελευθέρωση (είτε του Ραγκούση είτε του Ρέππα). Ο λαός που τους τελευταίους μήνες με τις απεργίες και τις πλατείες έδειξε την αντίθεσή του στη κυβερνητική πολιτική είναι στο πλευρό τους.
Μια νίκη των ταξιτζήδων θ’ ανοίξει το δρόμο και για άλλους αγώνες και για άλλες νίκες. Θα αποδείξει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να παλεύουν, αλλά μπορούν και να κερδίζουν μάχες και να κατακτούν νίκες.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: