Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

"Έχουμε κρίση καπιταλισμού και όχι χρέους".Δηλώσεις της γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα , που μίλησε σήμερα στις εκδηλώσεις του 20ου διημέρου της ΚΝΕ.


"Έχουμε κρίση του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού συστήματος, του καπιταλισμού και όχι κρίση χρέους" , δήλωσε, η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα , που μίλησε σήμερα στις εκδηλώσεις του 20ου διημέρου της ΚΝΕ, που φέτος πραγματοποιείται στο κάμπινγκ του ΕΟΤ στα Καμένα Βούρλα.

"Το χρέος είναι επακόλουθο και αν ο λαός δεν σηκώσει κεφάλι σχεδιασμένα, οργανωμένα και προσανατολισμένα, τότε και μετά από 50 χρόνια θα συνάπτονται δάνεια και θα πληρώνουμε ασήκωτα χρέη" είπε η γραμματέας του ΚΚΕ .Επίσης υπογράμμισε ότι "σε αυτό το πανέμορφο κάμπινγκ του ΕΟΤ αναδεικνύονται οι μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα για κοινωνικό τουρισμό των νέων, των νέων ζευγαριών, είτε δωρεάν για αυτούς που έχουν πολύ χαμηλά εισοδήματα, είτε πολύ φθηνά για τους υπόλοιπους. Και όμως αυτό το κάμπινγκ, από ό,τι φαίνεται, θα πουληθεί μαζί με το Ελληνικό για να το απολαμβάνουν οι λίγοι πλούσιοι που δεν θα αφήνουν ούτε ένα ευρώ στην γύρω περιοχή. Διεκδικούμε φθηνό ή δωρεάν κοινωνικό τουρισμό, καλοκαίρι και σαββατοκύριακα για τους νέους ανθρώπους και τα νέα ζευγάρια ", σημείωσε.

Πηγή:www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: