Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Άβουλος,ψεύτης,ανίκανη μαριονέτα ο ΓΑΠ. Καρεκλοκένταυρος ο Βενιζέλος-Τάδε έφη Matrix1917.



Παρακάτω έχω τις πληροφορίες της κυβερνητικής φυλλάδας  <<ΈΘΝΟΣ>> που διασταυρώνονται και από άλλες πηγές.Ο ΓΑΠ και επομένως ο καρεκλοκένταυρος εκλεκτός της αστικής τάξης Ευάγγελος Βενιζέλος που είναι κατ ουσία ο νέος πρωθυπουργός , είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν.Ο λαός να πάρει την εξουσία από τις μαριονέτες και να φέρει τον σοσιαλισμό στην χώρα.Να πάνε στα σπίτια τους και οι 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα ψηφίσουν τη νέα κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων. Δεν ψήφισε ο λαός το Νίκο Παπανδρέου για πρωθυπουργό ούτε την Μαργαρίτα.


Διαβάστε και θαυμάστε αποφασιστικότητα και τόλμη.


Γύρω στις έξι και μισή ο κ. Παπανδρέου άρχισε να ενημερώνει τους στενούς του συνεργάτες, όπως την κ. Βάρτζελη . Η κ. Βάρτζελη επιβεβαίωνε ότι ο κ. Παπανδρέου επρόκειτο να παραιτηθεί και ότι η ίδια ετοίμαζε ανακοίνωση. Ειδοποιήθηκαν Ρέππας, Καστανίδης, Καρχιμάκης, Γερουλάνος, Ραγκούσης, Παπουτσής, Χρυσοχοΐδης, Κατσέλη, Διαμαντοπούλου, Σκανδαλίδης.
Η κ. Βάρτζελη – μη μπορώντας να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον πρωθυπουργό καλούσε τα στελέχη – να έρθουν στο γραφείο για να “σώσουν την κατάσταση”, συμφωνα με το ρεπορτάζ.

Γύρω στις επτά ο αδελφός του κ. Παπανδρέου, Νικος, συνάντησε τον πρωθυπουργό και του έκανε έκκληση να μην παραιτηθεί. “Γιώργο κανένας από τους Παπανδρέου δεν έχει παραιτηθεί. Οι πρωθυπουργοί δεν παραιτούνται” του είπε, σύμφωνα με το Έθνος.



ΠΗΓΕΣ-ΕΘΝΟΣ-NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: