Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Πανελλαδικά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ


ENET.GR

Συλλαλητήριο στην Ομόνοια πραγματοποίησε το πρωί το Πανελλήνιο Αγωνιστικό Μέτωπο, κατά των νέων μέτρων του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις.
Στην Αθήνα, η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 11 π.μ από την Ομόνοια και στη συνέχεια οι συγκεντρωθέντες πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή μέσω της Σταδίου. Στη Θεσσαλονίκη τα μέλη του ΠΑΜΕ, συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η Γ.Γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία παρευρέθηκε στη συγκέντρωση της Αθήνας κάλεσε σε γενική απεργία και τόνισε ότι "Τούτη την ώρα που νέα ομοβροντία δανείων και χρεών πέφτουν στις πλάτες των εργαζομένων η πρακτική απάντηση είναι να ξεσηκωθούν οι τόποι δουλειάς, οι κλάδοι, να έχουμε μια μεγάλη γενική απεργία, για να πάει η φωνή μας σε όλη την Ευρώπη ότι ο ελληνικός λαός δεν σκύβει το κεφάλι".
"Να μην πέσουν στα δόκανα που στήνει η παλιά κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ" ζήτησε από τους εργαζόμενους, μετά το τέλος του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ, η Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Πρόσθεσε, δε, ότι "πιστωτές και οφειλέτες θα σκεφθούν μόνο πως θα κατανείμουν τις ζημιές και τα κέρδη, ούτως ώστε να ανακάμψει η νέα επίθεση των μονοπωλίων".-

ΠΗΓΗ-WWW.ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: