Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ


Με σύνθημα «Ο δικός σου δρόμος για τις δικές σου ανάγκες - με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό», το 37ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», συνεχίζει το ταξίδι του με εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.
Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιούνη, ξεκινούν οι διήμερες κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Λάρισα. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
Την Παρασκευή 24 Ιούνη θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και την Πέμπτη 23 Ιούνη ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι πλούσιο και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνει συναυλίες του συγκροτήματος «Υπόγεια Ρεύματα» και της Ρίτας Αντωνοπούλου.

Πλήθος και τα Μαθητικά Φεστιβάλ
Συνεχίζονται σήμερα και την ερχόμενη βδομάδα το πλήθος των Μαθητικών Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Με σύνθημα «Επιλέγουμε το δρόμο της ανατροπής για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει», η ΚΝΕ επεξεργάζεται αυτές τις εκδηλώσεις για τις μικρότερες ηλικίες. Αθλητικές δραστηριότητες που γυμνάζουν το σώμα και το πνεύμα, θεατρικά δρώμενα, επαφή με το καλό βιβλίο, βιντεοπροβολές και, φυσικά, συζητήσεις και συναυλίες, συνθέτουν το πρόγραμμα αυτών των Φεστιβάλ που... μιλούν στη γλώσσα των μαθητών.

Επίσης, από αύριο και για την επόμενη βδομάδα Μαθητικά Φεστιβάλ είναι προγραμματισμένα στις παρακάτω πόλεις:
Κιλκίς 20/6
Γιαννιτσά 22/6
Τρίπολη 23/6
Αμφισσα 24/6
Φλώρινα 24/6
Κοζάνη 24/6
Πάτρα 24-25/6
Αγιος Δημήτριος (Μπραχάμι) 25/6
Πύργος 25/6
Κεφαλονιά 25/6
Γρεβενά 26/6
Πτολεμαΐδα 26/6
Καστοριά 27/6

ΠΗΓΗ:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: