Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΚΚΕ: Μπορούμε να αποκρούσουμε τη νέα επιδρομή, που οδηγεί το λαό στην εξαθλίωση. Πατριωτισμός είναι το δίκιο του λαού!


ΚΚΕ: Μπορούμε να αποκρούσουμε τη νέα επιδρομή, που οδηγεί το λαό στην εξαθλίωση. Πατριωτισμός είναι το δίκιο του λαού! Τώρα είναι ώρα ευθύνης, ώρα συμμετοχής στην ταξική - λαϊκή πάλη και συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Για να σωθεί ο λαός, όχι η πλουτοκρατία και ο καπιταλισμός.
  • Ολοι στη μάχη. Τώρα να οργανώσουμε την πάλη στους τόπους δουλειάς, στους κλάδους, στις συνοικίες. Να εμποδίσουμε την άγρια περικοπή μισθών, επιδομάτων ανεργίας, συντάξεων. Τη νέα αύξηση των φόρων για τα λαϊκά στρώματα και του ΦΠΑ στα τρόφιμα (ψωμί, γάλα, κρέας) στο 23%, στο πετρέλαιο θέρμανσης, στο φυσικό αέριο. Το κλείσιμο νοσοκομείων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και επιχειρήσεων. Για την προστασία των ανέργων και της λαϊκής οικογένειας.
  • Αυτό που μπορεί να ορθώσει εμπόδια είναι η ριζοσπαστικοποίηση, η οργανωμένη πάλη των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Ριζική αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων σε βάρος των κομμάτων που υπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματιών και της ΕΕ, υπέρ της πρότασης συμμαχίας και εξουσίας που προτείνει το ΚΚΕ, υπέρ της λαϊκής εξουσίας, της αποδέσμευσης από την ΕΕ.

ΠΗΓΗ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: