Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Να τον χαίρονται οι αριστεροί που τον ψήφισαν ! Σφράγισμα των συνόρων και περιορισμό των διαδηλώσεων προτείνει ο Καμίνης !


ENET.GR

Ως ένα πολυσύνθετο πρόβλημα χαρακτήρισε την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM 99,5», τονίζοντας ότι ο «φοβισμένος πολίτης δεν είναι ελεύθερος πολίτης».
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος τόνισε ότι χρειάζεται "ολιστική προσέγγιση". Επισήμανε δε ότι το πρόβλημα της εγκληματικότητας  δεν λειτουργεί με "φυλετικούς κανόνες και διαχωρισμούς" και σημείωσε ότι στα κυκλώματα που λυμαίνονται το κέντρο της πόλης εμπλέκονται και Έλληνες.
Ο Γιώργος Καμίνης σχολίασε και την πρόταση για περιορισμό των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας λέγοντας ότι πρέπει να διασφαλιστεί η ελευθερία του διαδηλωτή αλλά και η ελευθερία του πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερα στο κέντρο της πόλης.

"Παρόλο που υπάρχει το άρθρο 11 του Συντάγματος που προβλέπει το δικαίωμα των ελεύθερων συναθροίσεων, προβλέπει επίσης να ψηφιστεί ένας νόμος από τη Βουλή που θα διασφαλίζει παράλληλα και τα δικαιώματα των υπόλοιπων πολιτών. Δεν είναι μόνο η ελευθερία του διαδηλωτή, είναι η ελευθερία και του πολίτη να μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα μέσα στο κέντρο της Αθήνας ή του καταστηματάρχη να μπορεί να λειτουργήσει ανενόχλητα το κατάστημά του. Λόγω δειλίας, τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν τολμήσει να ψηφίσουν ένα νόμο που τον προβλέπει το Σύνταγμα".
Ο κ. Καμίνης αναφερόμενος στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είπε πως "πρέπει να σφραγίσουμε τα σύνορα" και προσθέσε ότι όσοι καταφέρουν να περάσουν στη χώρα δεν θα πρέπει να τους επιτρέπετε να φτάσουν στην Αθήνα και πρότεινε την ισομερή κατανομή τους σε ολόκληρη τη χώρα.
"Όσοι καταφέρουν να περάσουν αυτό το «φίλτρο», δεν θα πρέπει πλέον να τους επιτρέπεται να κατευθύνονται προς την Αθήνα. Είναι ένα βάρος που πρέπει να το μοιραστεί ισομερώς ολόκληρη η χώρα. Όχι μόνο για λόγους δικαιοσύνης και ισότητας απέναντι στους πολίτες της Αθήνας και τους κατοίκους της, αλλά γιατί δεν επιτρέπεται να αφήσουμε την πρωτεύουσα της χώρας να καταρρεύσει. Αν καταρρεύσει η πρωτεύουσα, θα παρθεί ολόκληρη η χώρα" τόνισε και πρότεινε τη δημιουργία στρατοπέδων φιλοξενίας των λαθρομεταναστών έως ότου επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
 ΠΗΓΗ-WWW.ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: