Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Με πρόσκληση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, εκπρόσωποι του πανελλαδικού συντονιστικού κατά των διοδίων στις Βρυξέλλες.


Νίκος Χουντής : "Παράνομα και άδικα τα χαράτσια στους δρόμους"


Εκπρόσωποι του πανελλαδικού συντονιστικού επιτροπών αγώνα  κατά των διοδίων επισκέφθηκαν μετά από πρόσκληση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή τις Βρυξέλλες, για να προβάλλουν τα αιτήματά τους στα ευρωπαϊκά όργανα.
Ο Νίκος Χουντής καλωσορίζοντας τους αντιπροσώπους του πανελλαδικού συντονιστικού δήλωσε ότι "  η πληρωμή διοδίων σε ανύπαρκτους δρόμους , σε μη ασφαλείς δρόμους, σε δρόμους χωρίς δυνατότητα εναλλακτικής διαδρομής, αποτελούν χαράτσια που είναι άδικα και παράνομα. Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να πάψει να προσβάλλει, αποκαλώντας τζαμπατζήδες, πολίτες με ευθύνη και κοινωνική ευαισθησία, που έχουν το κουράγιο να ανθίστανται στις απαιτήσεις των εργολάβων.
Οφείλει επιτέλους να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των πολιτών  και να βάλει φρένο στις παράλογες αξιώσεις των εργολάβων. Για άλλη μια φορά εκφράζω την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράστασή μας στον αγώνα τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: