Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ!

Ανακοίνωση τύπου της κ.ο. Χανίων

Η φτώχεια και η καταπίεση των αραβικών λαών της Βόρειας Αφρικής και ευρύτερα, από τα τυραννικά καθεστώτα σαν αυτά του Μπεν Αλί, του Καντάφι και του Μουμπάρακ, είναι συνέπεια της ιμπεριαλιστικής λεηλασίας και υποδούλωσης αυτών των χωρών!!
Χανιώτες δημοκράτες
Η εξέγερση των γειτονικών μας λαών της Βόρειας Αφρικής είναι δίκαιη!!!
Οι λαοί ξεσηκώθηκαν ενάντια στην φτώχεια, την τυραννία και την ιμπεριαλιστική υποδούλωση.
Αυτόν τον ξεσηκωμό των λαών φοβούνται οι ιμπεριαλιστές και τρομοκρατούν με τους στόλους και τα βομβαρδιστικά τους.
Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές θέλουν να επέμβουν στη Λιβύη για τον έλεγχο των πετρελαίων και για να τρομοκρατήσουν τους λαούς ευρύτερα.
Οι Αραβικοί λαοί παρά τη βρώμικη προπαγάνδα της Δύσης δεν επιτρέπουν την ιμπεριαλιστική επέμβαση, γι’ αυτό Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι μετράνε τις κινήσεις τους. Όμως ήδη επεμβαίνουν με την ιμπεριαλιστική τρομοκρατία και η βάση της Σούδας είναι σημαντικό τους ορμητήριο!!!

Χανιώτες δημοκράτες
ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ!
Να απαιτήσουμε αποφασιστικά από την κυβέρνηση να κλείσει τη βάση και να μην επιτρέψει τη χρήση της στην Αραβική κρίση. Να δυναμώσουμε την αντιιμπεριαλιστική πάλη στη χώρα μας ενάντια στην ιμπεριαλιστική υποδούλωση συνολικότερα και για το οριστικό ξεπέταγμα του καρκίνου των βάσεων από τον τόπο μας!!


Χανιώτες δημοκράτες
Ο αγώνας για το ξεπέταγμα των βάσεων και για την απαλλαγή από την ιμπεριαλιστική εξάρτηση είναι ένας αγώνας δύσκολος και μακρύς μα είναι αναγκαίος για τη ζωή και το μέλλον στον τόπο μας.
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!
Να ξαναβγούμε ξανά μαζικά στους δρόμους χωρίς να υποκύψουμε στιγμή στη βρώμικη προπαγάνδα των ιμπεριαλιστών πως ακονίζουν τα βομβαρδιστικά τους τάχα για να συμβάλλουν στον αγώνα του λαού της Λιβύης ενάντια στην τυραννία.
ΗΠΑ και Ε.Ε. έχουν αποκαλυφθεί εδώ και χρόνια για τις επιχειρήσεις εξαγωγής της δημοκρατίας τους σε Ιράκ – Αφγανιστάν – Γιουγκοσλαβία. Ένα παραπάνω έχουν αποκαλυφθεί σήμερα που έγινε γνωστό ευρέως αυτό που συνέβαινε χρόνια. Πως Μπεν Αλί, Καντάφι, Μουμπάρακ όπως και οι διάφοροι εμίρηδες και σουλτάνοι της αραβικής χερσονήσου, ήταν με τον έναν ή άλλο τρόπο ανδρείκελά τους.
Ας έχουμε καθαρό. Οι ιμπεριαλιστές νοιάζονται μονάχα για τη διαιώνιση της κυριαρχίας τους στον αραβικό κόσμο και οι δημοκρατικές ελευθερίες πουθενά δε χαρίστηκαν και παντού και πάντα κατακτήθηκαν με το αίμα των λαών και πάντα κόντρα σε αποικιοκράτες και ιμπεριαλιστές.
Γι’ αυτό με παλλαϊκό συντονισμό και κοινή δράση ας βροντοφωνάξουμε
ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ – ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Να κλείσει άμεσα η βάση της Σούδας και να παλέψουμε για το οριστικό ξεπέταγμα των βάσεων από τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: