Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΛΙΒΥΗ: ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΠΛΗΘΟΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ!



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ WWW.ISKRA.GR

ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ''ΛΗΜΝΟΣ'' ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ!
ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΠΑ - ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΡΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΣΕ ΡΟΛΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ
Συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα ο βρώμικος ιμπεριαλιστικός πόλεμος  εναντίον της Λιβύης, με πρωταγωνιστή τονΑμερικανο-γαλλο-βρετανικό  άξονα και με τη συμμετοχή, πλέον, δυνάμεων χωρών του ΝΑΤΟ, με πρόσχημα την προστασία των αμάχων από το καθεστώς Καντάφι.Προφανέστατος στόχος της άθλιας στρατιωτικής επιχείρησης είναι ο έλεγχος των πετρελαίων της Λιβύης, αλλά και των εξεγέρσεωνκαι πολιτικών εξελίξεων στον αραβομουσουλμανικό κόσμο.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, η βρετανική πλευρά ανακοίνωσε την καταστροφή των αεροπορικών δυνάμεων του Καντάφι, πληροφορία η οποία, όμως, δεν έχει διασταυρωθεί   (βλ. ρεπορτάζ πιο κάτω). Παραλληλα, η Ελλάδα  συμμετέχει στο νατοικό σχηματισμό για την απαράδεκτη επιβολή εμπάργκο όπλων με μια φρεγάτα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται να προστεθουν στη λίστα των αεροπορικών βάσεων υποδοχής η Καλαμάτα, ίσως η Τανάγρα, αλλά και η Λήμνος!
Δυστυχώς, σε αυτή την κατάπτυστη στρατιωτική επιδρομή, ενεργή συμμετοχή  έχει η Ελλάδα, με ευθύνη της κυβέρνησης Παπανδρέου, αφού η Σούδα, ο Άραξος, η Ανδραβίδα, το Άκτιο  αποτελούν ορμητήρια των στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον της Λιβύης και ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις θα συμμετάσχουν ενεργά  και θα παρέχουν διευκολύνσεις στο ΝΑΤΟ, μόλις το τελευταίο ξεπεράσει τις διαφωνίες στο εσωτερικό του και πάρει απόφαση να αναλάβει στρατιωτική δράση ενατίον της Λιβύης.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η βάση της Σούδας έχει παραδοθεί εν λευκώ στις γαλλικές στρατιωτικές δυνάμεις για τη διευκόλυνση των επιθέσεων τους σε βάρος της Λιβύης.
Την Τρίτη, μετά το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες, ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, δήλωσε πως, από την πλευρά της Ελλάδας, «δεν νομίζουμε ότι είναι σκόπιμο και δεν θα θέλαμε και να  δούμε και να βλέπουμε τόσο σημαντικά θέματα όπως η αντιμετώπιση των εξελίξεων στη Λιβύη, εδώ όπου η Διεθνής Κοινότητα πραγματικά κατάφερε να  μιλήσει με μία φωνή έως τώρα, να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης  και για άλλα θέματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με τις εξελίξεις  στη Λιβύη», φωτογραφίζοντας την άρνηση της Τουρκίας, και όχι μόνο, να συναινέσει στην επίσημη εμπλοκή του ΝΑΤΟ. Πρόσθεσε δε ότι «ότι όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που έχουμε, να δείχνουμε την απαραίτητη υπευθυνότητα».
Είναι απολύτως εξοργιστικό και εξαιρετικά μακάβριο -συνάγεται αβίαστα από τη στάση της Κυβέρνησης και τα ανεκδιήγητα λεχθέντα από τον Υπουργό Εξωτερικών-  ότι οι Γ. Παπανδρέου και Δ. Δρούτσας εμφανίζονται ως Νατοϊκότεροι του ίδιου του ΝΑΤΟ σε πολεμικό μένος κατά της Λιβύης, ενώ δίνουν μαθήματα Νατοϊκής και επεμβατικής νομιμοφροσύνης σε "παρεκτραπέντα" μέλη της Συμμαχίας που εκφραζουν επιφυλάξεις για την επιδρομή κατά της Λιβύης!
Μάλιστα, την Τρίτη από το βήμα της Βουλής, τόσο ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου όσο και οαντιπρόεδρος της ΝΔ Δ. Αβραμόπουλος υπερασπίστηκαν με μεγάλη θέρμη την ελληνική υποστήριξη στην ιμπεριαλιστική επέμβαση. Από τη μεριά τους τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ, κατήγγειλαν τόσο την ιμπεριαλιστική επέμβαση όσο και την υποστήριξη της Ελλάδας σε αυτή!

Πηγή:www.iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: