Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

"Γκάφα"; "Εσκεμμένη ενέργεια" ; "Σκευωρία" ; Παραμύθι της αστυνομίας και των Ελληνικών Μ.Μ.Ε η σχέση των γονιών της νεαρής Γερμανίδας με την RAF !

Σύγχυση επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την υπόθεση της 27χρονης που συνελήφθη, στο πλαίσιο επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία φέρεται ως η κόρη πρώην καταζητούμενης για συμμετοχή στη RAF.

Όπως έγινε γνωστό, η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία ανέφερε ότι η κοπέλα δεν είναι κόρη της γυναίκας η οποία είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην γερμανική τρομοκρατική οργάνωση Φράξια Κόκκινος Στρατός (RAF).

«Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νεαρή γυναίκα που έχει συλληφθεί δεν είναι η κόρη της πρώην τρομοκράτισσας της RAF, Μπάρμπαρα Μέγιερ» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας, η οποία εδρεύει στην Καρλσρούη.

Το λάθος της αστυνομίας έρχεται να επιβεβαιώσει και συνέντευξη του πατέρα της 27χρονης στη γερμανική εφημερίδα Bild και στο γαλλικό πρακτορείο του Βερολίνου. Ο Βόλφγκανγκ Μέγιερ αποδέχεται ότι η κοπέλα που συνελήφθη είναι η κόρη του αλλά διαψεύδει ότι η σύζυγός του είναι μέλος της RAF.


Πηγή:www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: