Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Δήθεν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ κίνημα πολιτών!Στην πραγματικότητα ΑΝΑΧΩΜΑ ΠΑΣΟΚ προς την ΑΡΙΣΤΕΡΑ το κίνημα που ιδρύει ο ΔΗΜΑΡΑΣ.



Τη δημιουργία μίας νέας πολιτικής κίνησης με το όνομα «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών» ανακοίνωσαν οι Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου, οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές, που είχαν διαγραφεί από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ όταν αρνήθηκαν να ψηφίσουν το Μνημόνιο.

«Δεν πρόκειται για μια χαλαρή κίνηση φιλολογικού προσανατολισμού», τόνισε στην ομιλία του ο Γιάννης Δημαράς.Στόχος είναι, όπως είπε, το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών να αγωνιστεί με τους πολίτες που πιστεύουν και επιθυμούν να ενισχύσουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και να διεκδικήσουν δικαιώματα που σήμερα τους αφαιρούνται. 

«Εμείς τοποθετούμε την πατρίδα πάνω από τα κόμματα και θέλουμε το δημοκρατικό πολίτευμα να είναι η βάση για τις όποιες πολιτικές δραστηριότητες και τους λαϊκούς αγώνες», είπε και εξήγησε πως το κίνημα «ονομάζεται Ανεξάρτητο γιατί εμείς θέλουμε, οι αγώνες των πολιτών να μην ποδηγετούνται από κόμματα και συμφέροντα, αλλά να ποδηγετούν τα κόμματα και να ποδοπατούν τα άνομα συμφέροντα. Ονομάζεται Κίνημα Πολιτών, γιατί εμείς δεν χαρακτηρίζουμε τους κατοίκους της πατρίδας άτομα, αλλά πολίτες με προσωπικότητα και υπερηφάνεια. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα και το καθήκον να αποφασίζουν για το παρόν και το μέλλον όλων μας».

Σχετικά με την παραμονή των στελεχών του Κινήματος στην περιφέρεια, ο κ. Δημαράς απάντησε πως και οι οκτώ που βρίσκονται στο νέο περιφερειακό συμβούλιο θα εκπληρώσουν το αντιπολιτευτικό τους χρέος. 

Επιπλέον, είπε, και ο Βασίλης Οικονόμου και ο ίδιος θα μπορούν από τη θέση τους στο Κοινοβούλιο να προβάλλουν και και να αναδεικνύουν αιτήματα και προβλήματα της Αττικής.


ΠΗΓΗ:WWW.NEWSBEAST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: