Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Οι εργαζόμενοι της ΚΟΝΤΙ για τη δολοφονία του Mariano Ferreyra .ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΟΝΤΙ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ


(Από το site του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος)

ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΚΟΝΤΙ – η Επιτροπή Αγώνα, του εργοστασίου μεταλλικών κατασκευών ΚΟΝΤΙ (θυγατρική επιχείρηση της πολυεθνικής ArcelorMittal), πληροφορηθήκαμε την δολοφονία του Marryano Ferreyra και τον βαρύ τραυματισμό της Elsa Rondriquez από τις συνδικαλιστικές παρακρατικές συμμορίες, την στιγμή που έδιναν μάχη έναντια στις απολύσεις, την ελαστική εργασία και το δικαίωμα στη δουλειά στους σιδηρόδρομους του Buenos Ayres.
Εμείς οι εργάτες της ΚΟΝΤΙ μαζί με χιλιάδες άλλους εργάτες στην μακρινή και χρεοκοπημένη Ελλάδα δίνουμε, όπως και ο Marryano, την ίδια μάχη ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου μας και το δικαίωμα στην δουλειά. Νιώθουμε θλίψη και οργή για την άδικη και άνανδρη δολοφονία.
Οι σφαίρες που τρύπησαν το στήθος του 23χρονου Marryano, χτύπησαν το δικό μας και κάθε εργάτη που παλεύει για τα δικαιώματα του και για μια καλύτερη ζωή.

Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας, στην οικογένεια του Marryano, της ταξικής μας αδελφής Elsa, στους συναγωνιστές του Εργατικού Κόμματος στο όποιο ανήκουν και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.
Ταξικέ αδελφέ μας Marryano Fereyra
Θα ζεις στις καρδιές μας!
Θα ζεις στους αγώνες όλων των εργατών!
1/11/2010, Βόλος (Ελλάδα)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΟΝΤΙ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: