Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΟ: Για το χρυσό απόψε με Ρωσία η Εθνική

Μεγάλη βραδιά για την ελληνική υδατοσφαίριση καθώς η Εθνική ομάδα των γυναικών διεκδικεί το πρώτο χρυσό ελληνικό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Ο τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ εναντίον της κατόχου του τίτλου Ρωσίας θα αρχίσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά.

Οι ελληνίδες αθλήτριες υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μορφέση θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν την εντυπωσιακή εμφάνισή τους στο τουρνουά με τον ιδανικότερο τρόπο, κερδίζοντας την πανίσχυρη ρωσική ομάδα την οποία πάντως έχουν κοντράρει στα ίσα στις φετινές αναμετρήσεις του. Μάλιστα στην πρώτη φάση του ευρωπαϊκού οι δύο ομάδες είχαν έλθει ισόπαλες 7-7.
Η Εθνική είναι έτοιμη να γράψει ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και δίνοντας συνέχεια στις δικές της επιτυχίες αλλά και στους τίτλους που έχει φέρει τα τελευταία χρόνια το γυναικείο πόλο σε συλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη.
Η Εθνική ομάδα των Ανδρών ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ κατακτώντας την ένατη θέση μετά τη σημερινή νίκη επί της Τουρκίας με 10-7.
Δύο γκολ πέτυχε ο Αλέξανδρος Γούνας, ενώ από ένα σημείωσαν οι Μυλωνάκης, Μιράλης, Δελακάς, Φουντούλης, Χρ. Αφρουδάκης, Ντόσκας, Μουρίκης και Κολόμβος. 
ΠΗΓΗ: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: