Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Δελτίο τύπου της ΚΟΕ για την επιστράτευση των απεργών, 31/7/2010

Η κυβέρνηση με την επιστράτευση και τη βία, προσπαθεί να εμφανιστεί ως προστάτης της κοινωνίας απέναντι στις «συντεχνίες». Προστάτης της κοινωνίας στην οποία η ίδια, με την καθοδήγηση της τρόικας, έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο.
Δεν χρειάζεται καν να υπενθυμίσει κανείς τις προεκλογικές δεσμεύσεις για κατάργηση του θεσμού της επιστράτευσης, μιας και είναι πλέον δεδομένο ότι αυτή η κυβέρνηση είναι συνώνυμο της απάτης και του ψέματος.
Προσπαθούν με την επιστράτευση να προειδοποιήσουν όλα τα  λαϊκά στρώματα ότι θα χρησιμοποιήσουν εναντίον τους κάθε μέσο αν τολμήσουν να προχωρήσουν στο δρόμο των ανυποχώρητων αγώνων διαρκείας. Αυτό το δρόμο όμως είναι σίγουρο ότι, αργά ή γρήγορα, θα τον διαλέξει ο λαός γιατί αποτελεί τη μόνη διέξοδο από την ολοκληρωτική καταστροφή και εξαθλίωση.

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του νομοσχέδιου που δεν έχει άλλο σκοπό πέρα από την παράδοση των μεταφορών στα χέρια λίγων καρτέλ και μονοπωλιακών συμφερόντων.
Καλούμε τα μέσα εκείνα ενημέρωσης που έχουν αναλάβει ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου και πυροδότη του «κοινωνικού αυτοματισμού» να σταματήσουν το ψέμα, τη συκοφάντηση, τη διαστρέβλωση.
Όλοι ενωμένοι στον αγώνα για την κατάργηση του μνημονίου και του νέου κατοχικού καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: